Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca EROINĂ din ITALIA, care S-A ARUNCAT în MAȘINA ÎN FLĂCĂRI să salveze un bărbat, felicitată la Torino
WhatsApp
Românca Valentina Marinescu este eroină în Italia. Ea a fost primtă astăzi de consulul General al româniei al Torină, Ioana Gheorghieș, care a vrut să o felicite pentru gestul său.

O româncă în vârstă de 43 de ani, Valentina Marinescu, este eroină în Italia, după ce a salvat viața unui italian care și-a dat foc. Românca l-a urcat în mașina proprie și l-a transportat la spital. Ea s-a întâlnit, ieri, 16 septembrie, cu Ioana Gheorghiaș, consulul general al României la Torino,  care a vrut să o felicite în cadrul ceremoniei pe care primarul Marco Cogno a organizat-o la Torre Pellice - acolo unde Valentina locuiește - pentru gestul său, relatează publicația lastampa.it.

Reamintim că  italianul, în vârstă de 42 de ani, suferise o decepție în dragoste și a decis să-și pună capăt zilelor. Totul s-a petrecut în seara zilei de 09 septembrie, atunci când bărbatul, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino, și-a dat foc în autoturismul său, un Peugeot 206, parcat pe via Parri din localitatea Torre Pellice, pe care l-a stropit cu benzină.

Citește și: Româncă, EROINĂ în Italia: A urcat în mașină un italian care și-a dat foc și l-a dus la spital

Românca a observat că din mașina respectivă ieșea fum, iar când a văzut bărbatul în flăcări a apelat imediat serviciul 112. Mai mult, femeia n-a stat mult pe gânduri și a făcut un gest care probabil i-a salvat viața italianului: l-a urcat în mașina ei și l-a transportat la spital.

El a fost salvat de românca de 43 de ani, care l-a scos din vehicul înainte ca acesta să fie complet distrus de flăcări. Femeia a văzut mașina în flăcări și a alertat 112, după care nu a ezitat să intervină: l-a transportat pe italian Spitalul din Pinerolo, acesta fiind ulterior dus cu elicopterul la spitalul Cto din Torino. Starea lui este stabilă, dar încă foarte gravă, suferind arsuri pe 45% din corp, gradul al doilea și al treilea. Carabinierii stației Torre Pellice investighează episodul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel