Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, dispărută făra urmă în Mexic. Mirela Ştefania are 28 de ani și a fost văzută ultima dată la o petrecere
WhatsApp
O tânără de 28 de ani, identificată drept Mirela Ştefania Stanciu, este căutată de rude, după ce a mers cu prietenii la o petrecere în stațiunea Tulum, situat în statul mexican Quintana Roo și nu s-a mai întors acasă, în România. 
O tânără româncă, dată dispărută în Mexic. Mirela Ştefania urma să se întoarcă acasă, în România

Mirela Ştefania Stanciu a dispărut de 22 de zile și nimeni nu știe unde se află. Potrivit informațiilor disponibile, pe data de 12 februarie 2022, Mirela împreună cu câțiva dintre prietenii ei au ajuns la Tulum pentru a participa la o petrecere.

Apoi nimeni nu a mai auzit nimic despre tânără. Rudele nu au mai auzit nimic despre ea și nu au putut lua legătura, relatează laverdadnoticias.com

Părinții Mirelei au relatat că prietenii s-au întors în țările lor, dar despre fiica lor nu știu nimic. Familia a cerut ajutor autorităților și se tem că Mirela ar fi putut fi victima unei crime. Părinții exclud variata că fiica lor ar fi decis să rămână în Tulum fără să-i anunțe.

Un caz asemănător a avut loc la începutul lunii februarie, în Franța, unde un cetățean român, care nu vorbește limba franceză, a fost dat dispărut.

Mirela Stefania Stanciu are ochii căprui, părul castaniu roșcat, are aproximativ 1,65 metri înățtime și aproximativ 50 de kilograme.

Franța. Român, dat dispărut de fratele său, cu care muncea pe un șantier: Ionuț este dezorientat, fiind convins că se află în România

 

Un cetățean român, care nu vorbește limba franceză, a fost dat dispărut, după ce a intrat în Franța, prin punctul elvețian de frontieră Damvant. După ce s-a stabilit într-o pensiune din Găzduit la Neuchatel-Urtière, bărbatul de 36 de ani, a devenit agitat și a început să sune pe la ușile localnicilor.

Bărbatul, de 36 de ani, a dispărut, după ce a ajuns în localitatea Neuchatel-Urtière, a transmis Jandarmeria franceză. Românul, care nu vorbește limba franceză, a intrat în Franța, duminică, 30 ianuarie, împreună cu fratele său și un prieten, prin punctul de frontieră Damvant din Elveția, transmite estrepublicain.fr.

Toți trei plănuiau să muncească pe un șantier. Românii s-au cazat într-o pensiune din Neuchatel-Urtière, situată pe strada Grande Rue. Brusc pe 31 ianuarie, Ionel Irimia a devenit agitat. A început să bată la ușile localnicilor, convins că se află încă în România. Apoi s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au început să-l caute. Ionel Irimia are o înălțime de 1,70 metri și  maxim 60 kg. Era îmbrăcat într-un pulover în carouri gri și negre, pantaloni de jogging gri și pantofi sport negri cu talpă albă.

„Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află în România”

 

Dispariția românului a fost semnalată pe rețelele de socializare de jandarmii din Neuchâtel-Urtière. Ionel Irimia, în vârstă de 36 de ani, care nu vorbește franceza și părăsise pensiune fără a avea asupra lui telefon sau acte de identitate). „Este în criză, este total dezorientat, fiind convins că se află încă în România. Bate la ușile caselor localnicilor”, spun jandarmii.

Fratele și prietenul lui încă îl așteaptă, foarte îngrijorați. Din seara dispariției, românul nu a mai reapărut. Câinele polițist i-a  pierdut urma pe drumul care leagă Dambelin de Pont-de-Roide. Căutările, deocamdată, nu au avut niciun rezultat. Polițiștii, care consideră că bărbatul ar fi putut urca într-o malină,  fac apel la martori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel