Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din Italia, căutată de cei trei copiii care n-au vrut să audă de ea în trecut: "Te rugăm să ne ierți!"
WhatsApp
O româncă din Italia este căutată de cei trei băieți pe care i-a făcut cu un cetățean de origine turcă. Potrivit unui mesaj al unuia dintre băieți, care acum are 24 de ani, cei trei nu mai știu nimic de mama lor de foarte mulți ani, dorindu-și foarte mult s-o găsească.

Ozcan Kilic este un tânăr de 24 de ani, născut din mamă de naționalitate română și tată turc, și care se află în căutarea celei care i-a dat viață și despre care nu mai știe nimic de foarte mulți ani. El a postat un mesaj pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României" în care susține că, împreună cu frații săi, e în căutarea mamei lor. "Știm despre ea că este plecată la muncă în Italia", a precizat Ozcan Kilic.

Tânărul precizează că femeia, pe nume Cristina Kilic (nume de fată Cristina Lozneanu), i-a căutat de-a lungul anilor pe el și pe frații lui, însă tatăl s-a opus ca aceștia să se mai întâlnească.

"Ea ne-a căutat, dar noi, fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea, iar acum regretăm foarte mult acest lucru", spune Ozcan Kilic.

Cristina ar fi născută în Botoșani și ar fi plecat cu mult timp în urmă să lucreze în Italia. Băiatul face un apel la toți cei care ar putea să-l ajute cu informații și are un mesaj pentru mama sa: "Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini!".

Iată mesajul postat pe pagina de Facebook de către tănăr:

"SALUTĂRI DIN TURCIA.

Numele meu este OZCAN KILIC și sunt născut în 17.10.1998 în TURCIA și împreună cu fraţii mei suntem în căutarea mamei noastre.

Mama a fost căsătorită cu tatăl nostru care este de origine turcă. Mama mea la naștere se numea CRISTINA LOZNEANU iar acum numele ei este CRISTINA KILIC deoarece părinții mei încă nu au divorțat. Mama mea era de loc din BOTOȘANI și era născută în anul 1972. În urmă cu mulți ani mama a plecat să lucreze în Italia si nu s-a mai întors.

Noi ne-am dori enorm de mult ca să ne reîntâlnim cu ea și să recuperăm împreună anii pierduți. Ea ne-a căutat dar noi fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea iar acum acum regretăm foarte mult acest lucru.

Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini.

Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că va ajunge în Italia la mama noastră.

Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel