Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 15 ani, crescută doar de bunic, în timp ce părinții ei sunt la muncă în străinătate, bătută și umilită în ultimul hal (VIDEO)
WhatsApp
O fată în vârstă de 15 ani, din Piatra Neamț, crescută doar de bunic, a fost bătută și umilită de două fete în vârstă de 12, respectiv 14 ani, din același oraș, iar scenele violente au fost filmate de prietenele agresoarelor pentru a se lăuda pe internet.

Totul s-a întâmplat joi, 30 iulie 2020, în zona Piața Dărmănești din Piatra Neamț, acolo unde fata de 15 ani a fost încolțită de cele două agresoare și luată la bătaie.

Cele două fete care au bătut-o au pus la cale un plan și au reușit să filmeze scenele violente. Inițial, una dintre cele două fete a bătut-o, tras-o de păr și lovit-o cu picioarele pe fata de 15 ani, în timp ce cealaltă filma.

Ulterior, a venit rândul celei de-a doua fete să o bată pe tânăra crescută de bunic, în timp ce prietena ei a filmat totul.

 

Fata lovită nu ripostează

 

Pe imagini se poate observa cum fata lovită nu ripostează și este bătută și umilită în ultimul hal.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Victima a fost contactată de jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro și a declarat că va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi va depune plângere împotriva celor două agresoare.

Potrivit unor surse, cele două fete sunt cunoscute în Piatra Neamț din cauza violențelor și a comportamentului antisocial pe care îl au și nu se află la prima abatere, ele fiind în atenția Poliției.

De cealaltă parte, fata de 15 ani este crescută doar de bunic, în timp ce părinții ei se află la muncă în străinătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel