Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă arestată la Roma, după ce a hărțuit pacienții unui spital apoi s-a luat la bătaie cu polițiștii
WhatsApp
O româncă a fost arestată la Roma, după ce a intrat într-un spital și s-a luat de pacienții care așteptau să fie tratați. Mai mult, când a venit poliția, femeia a sărit să-i bată și pe oamenii legii. 
Foto: Stiridiaspora.ro

O româncă în vârstă de 42 de ani a fost arestată, vineri seară, de către agenții poliției de stat, în interiorul Policlinicii Umberto I din Roma. Femeia, care nu are o locuință stabilă, va trebui să răspundă acuzațiilor de rezistență și violență împotriva unui funcționar public, întreruperea serviciului public și hărțuirea pacienților.

Potrivit publicației Roma Today, incidentul s-a petrecut puțin după ora 20.00, când femeia a pătruns într-un salon de așteptare al spitalului.

Odată ajunsă acolo, românca a început să deranjeze pacienții care așteptau la tratament. A fost nevoie de intervenția agenților de pază și ulterior a polițiștilor prezenți în interiorul spitalului pentru ca femeia să fie blocată.

Când i-a văzut pe oamenii legii, femeia a reacționat violent și a sărit la bătaie. Potrivit sursei citate, polițiștii au necesitat trei zile de îngrijiri medicale.

În cele din urmă, românca a fost arestată și va fi adusă în fața justiției pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc.

 

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel