Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, șoferul unei autocisterne, implicat într-un grav accident pe autostrada A1, Italia. Trafic oprit din cauza riscului de explozie
WhatsApp
Un român a fost transportat de urgență la spital după ce autocisterna pe care o conducea s-a răsturnat. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Accident pe A1, la KM 150, banda de sud, în Rubiera, Italia. O autocisternă condusă de un român în vârstă de 50 de ani, s-a răsturnat în timp ce se îndrepta spre Massa, Lombarda. 

Românul a fost transportat de urgență la un spital din Baggiovara, fiind grav rănit. 

 

Trafic oprit. Risc de incendiu și explozie 

 

Situația este complicată deoarece vehiculul transporta oxigen pur la presiune ridicată, existând un risc potențial de incendiu și explozie. Autoritățile, inclusiv polițiștii rutieri, pompierii și tehnicienii specializați în gestionarea riscului de oxigen pur, au intervenit imediat pentru a gestiona situația.

Operațiunile de recuperare sunt delicate, necesitând abilități speciale pentru a scădea presiunea oxigenului în cisternă și a evita riscurile asociate. Deocamdată, poliția rutieră a dispus închiderea parțială a benzii de sud, iar posibilitatea închiderii temporare a întregii autostrăzi este în curs de evaluare, informează Lapressa

Până în prezent, nu s-au semnalat alte victime, dar operațiunile de recuperare continuă sub atenta supraveghere a autorităților, în timp ce specialiștii lucrează pentru a minimiza riscurile legate de substanța inflamabilă. Vom furniza actualizări pe măsură ce situația evoluează.

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel