Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român REŢINUT la frontieră de poliţiştii germani, pentru o amendă neachitată de patru ani
WhatsApp
Un român care nu achitase o amendă în Germania, a fost reţinut de poliţiştii federali germani în timpul unui control de  frontieră de pe A8, la Walserberg.
Foto ILUSTRATIV

În timpul unui control de frontieră de pe A8, la Walserberg, poliţiştii federali germani au verificat şi un autoturism, înmatriculat în România, scrie ziarul pnp.de.

Automobilul era condus de un un român de 33 de ani, care a prezentat un contract de muncă. Astfel că i s-a permis intrarea în Germania. Cu toate acestea, când au verificat identitatea tânărului, oamenii legii au descoperit că pe numele acestuia fusese emis un mandat de arestare pentru că nu plătise o amendă. 

În 2016, fusese amendat cu 1200 de euro pentru încălcarea legii privind libera circulație a persoanelor. Bărbatul nu şi-a plătit niciodată amenda, iar justiția bavareză îl dăduse în căutare.

Astfel, poliția federală l-a arestat la Walserberg.

Ulterior, bărbatul s-a arătat dispus să plătească amenda, relatează poliția, şi a scăpat de câteva luni în închisoare. După ce a achitat amenda, restantă de patru ani, şi cheltuielile de procedură, poliţiştii i-au permis să-și continue călătoria cu 1.317 euro mai puțin în portofel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel