Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român recent întors din Spania, bătaie cruntă cu tatăl: „Mi-a tras candelabrul în cap. Am capul umflat și coasta ruptă“
WhatsApp
Un tată cere procurorilor din Baia Mare emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său. Acesta din urmă, după ce s-a întors din Spania, și-a schimbat comportamentul și a devenit extrem de periculos. Recent i-a aplicat tatălui o bătaie soră cu moartea, deși  bătrânul l-a adăpostit după ce și-a incendiat apartamentul și a vrut să se spânzure.
Români arestați

Un bărbat din Cicârlău, județul Maramureș, a obținut un ordin de protecție împotriva fiului său și evacuarea din locuința sa, după ce tânărul, recent întors din Spania, a devenit extrem de agresiv cu părintele său.

Băiatul, care suferă de o tulburare psihică, s-a servit cu pălinca uitată pe masă de tatăl său, iar când acesta a intrat în casă și i-a atras atenția că nu are voie să bea din cauza tratamentului pe care îl urmează, s-a dezlănțuit iadul: A început să distrugă bunuri din locuință, după care l-a lovit pe tatăl său  cu pumnii și picioarele, peste brațe, în zona capului și în zona toracelui.

„Am fost bătut foarte rău, capul mi-a fost umflat,  coasta îmi este ruptă. Este a treia oară când pățesc așa ceva, am mai fost dus și altă dată la două noaptea cu salvarea. Atunci eu am fost plecat pe câmp, am venit acasă  și am servit pe cineva cu pălincă și sticla a rămas pe masă. În timp ce eram afară să  pregătesc mici, fiul meu a consumat mai mult alcool din sticlă și în momentul în care l-am întrebat de ce a consumat alcool, pentru că nu are voie el a spus 'ha, ha, ha' și a odată a sărit în sus și a tras candelabrul și a sărit la mine. Eu avem în mână o furculiță cum făceam mici, că altfel m-ar fi omorât, a dat cu mâinile și cu picioarele în mine până a venit o soră de a mea  și  a strigat la un nepot 'hai că-l omoară pe unchiul tău'“, a povestit bătrânul în fața judecătorilor din Baia Mare, potrivit Rolii.ro.

„Mi-a mai murit un fiu în Spania într-un accident, mi-a murit și soția“

 

Bărbatul mai spune că fiul său s-a întors din Spania, în apartamentul lui din Sighet, însă și-a incendiat apartamentul, după care a încercat să se spânzure, astfel că a fost internat la Psihiatrie, iar după aceea tatăl său l-a luat să locuiască împreună.  „A fost în Spania, a consumat și droguri“, a mai declarat bătrânul în fața magistraților. El a mai arătat că fiul său „a făcut și facultate, Politehnică și degeaba“. 

„Fiul meu este bolnav, în urmă cu vreo doi ani după ce a fost internat la Sighet pentru prima dată  a distrus un apartament, a scos din el toate lucrurile și a vrut să-i dea foc,  a vrut să se spânzure. Ulterior l-am adus la mine pentru că nu am ce să fac cu el, nu are discernământ, nu vrea să-și ea tratamentul, iar eu nu pot să mă pun cu el pentru că este puternic, are 43 de ani, nu lucrează, are două certificate medicale unul eliberat de către Spitalul de Psihiatrie din Sighet. Eu l-am lăsat și în voia lui, dar când consumă  cafea și energizante se dereglează una-două“

Bătrânul spera să îl aducă pe băiat pe drumul cel bun, fiind singura lui rudă în viață. „Mi-a mai murit un fiu în Spania într-un accident, mi-a murit și soția“, a mai spus bărbatul. 

În urmă cu câteva zile, Magistrații din Baia mare au admis solicitarea bărbatului, astfel că fiul său a fost evacuat din locuință și obligat să păstreze o distanță de minimum 50 de metri față de părintele său.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel