Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, înarmat cu o seringă care conținea un lichid necunoscut, arestat după ce a jefuit un bar din Italia
WhatsApp
Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost arestat în San Basilio în urma unui incident tulburător în care a comis un jaf la un bar folosind o seringă.
Român, înarmat cu o seringă care conținea un lichid necunoscut, arestat după ce a jefuit un bar din Italia / Foto: Unsplash

Potrivit relatărilor, bărbatul român ar fi amenințat proprietarul localului cu o seringă, care conținea un lichid necunoscut și i-a cerut să-i predea încasările.

Conform martorilor oculari, acesta ar fi spus: "Dacă nu-mi dai încasările, te voi înțepa cu seringa și îți voi injecta lichidul în ochi", conform Il Messaggero.

 

Proprietarul i-a dat aproximativ 200 de euro românului înarmat

 

Incidentul a avut loc într-o dimineață aglomerată, în jurul orei 8:00, când barul era plin de clienți. După ce a obținut suma dorită, tâlharul a fugit pe jos de la locul faptei. La sosirea poliției la fața locului, ofițerii au luat mărturia victimei, care a făcut o descriere precisă a tâlharului. La fel au făcut și clienții, care au asistat la cele întâmplate.

Anchetatorii au făcut un portret-robot al infractorului și astfel, în câteva minute, l-au localizat pe suspect nu departe de barul jefuit, la unul dintre locurile indicate de martori.

În momentul percheziției, bărbatul avea asupra sa atât suma de bani furată, cât și seringa folosită în timpul atacului. Poliția a confiscat seringa pentru analize ulterioare, presupunând că ar fi conținut substanțe narcotice.

Românul în vârstă de 50 de ani, a fost reținut sub acuzația de tâlhărie calificată. Acesta avea deja un istoric de condamnări pentru infracțiuni legate de droguri și se afla sub "supraveghere specială" în momentul arestării.

După finalizarea formalităților legale, bărbatul a fost transferat la închisoare, iar poliția continuă investigațiile pentru a stabili dacă acesta este implicat în alte infracțiuni similare în zonă. Se suspectează că individul ar fi putut comite și alte jafuri în același mod în trecut, în același cartier. Autoritățile promit să investigheze cu atenție aceste aspecte și să aducă responsabilii în fața justiției.

 

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel