Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, găsit fără viață în Italia: Robert era un cunoscut artist stradal
WhatsApp
Robert Bîrlădeanu, un artist stradal român din Napoli, iubit și cunoscut de italieni, a fost găsit fără viață.
Român, găsit fără viață în Italia: Robert era un cunoscut artist stradal / Sursa foto: freepik.com

Trupul neînsuflețit al bărbatului de naționalitate română a fost găsit în locul în care își petrecea cel mai mult timp din Napoli, după mai multe zile de îngrijorare din partea apropiaților săi pentru că nu mai reușeau să dea de el. Deși familia și prietenii s-au mobilizat în căutarea lui după ce a dispărut de mai bine de o săptămână, speranța s-a stins odată cu găsirea lui în centrul istoric din oraș.

 

Românul încânta oamenii pe stradă cu muzica sa

 

Robert Bîrlădeanu, originar din România, s-a bucurat de popularitate în Napoli datorită talentului său muzical. Ca artist de stradă, obișnuia să umple străzile centrului orașului cu melodiile sale, acompaniindu-se de un amplificator, și să aducă zâmbete pe fețele celor care treceau pe lângă el.

Anunțul tragic al găsirii sale fără viață a fost făcut pe rețelele de socializare, prin intermediul emisiunii "Chi l'ha visto?", după ce trupul său a fost găsit în zona cartierului Chiaia, conform presei străine. Deși trupul a fost găsit destul de repede, identificarea românului s-a produs greu, adâncind durerea celor care îl cunoșteau și îl iubeau.

În postarea publicată, membrii familiei sale au transmis condoleanțe și au mulțumit tuturor celor care au participat la căutare și au încercat să aducă claritate asupra situației.

În acest moment de durere, întreaga comunitate își exprimă solidaritatea și compasiunea față de familia și prietenii lui Robert Bîrlădeanu. Chiar dacă a părăsit această lume, amintirea sa va trăi în inimile celor care au avut privilegiul să îl cunoască și să se bucure de muzica sa.

 

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel