Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român dispărut Italia. Familia îl caută pe Bebi din luna APRILIE: "Poliţia ne-a spus doar că nu este arestat"
WhatsApp
Un român în vârstă de 49 de ani este căutat cu disperare de familia sa din Jirlău, judeţul Brăila, după câteva luni bune de când nu au mai auzit de el. Purice Bebi a plecat la muncă la o vie în Italia, în Cerignola.

Familia bărbatului a contactat redacţie ŞtiriDiaspora.ro cu un apel de ajutor pentru a-l găsi, întrucât după o perioadă lungă de aşteptări şi căutări, nu ştiu absolut nimic despre acesta, nici măcar din partea autorităţilor.

Bebi a plecat în 2015 în Italia la muncă, însă din data de 15 aprilie 2020, românul nu a mai putut fi contactat. Acesta muncea la o vie din comuna italiană Cerignola, provincia Foggia, regiunea Puglia. Potrivit familiei sale, nu era angajat cu acte.

 

Dispărut din luna aprilie

 

În luna septembrie, văzând că nu dă niciun semn de viaţă, mama bărbatului a alertat autorităţile din România, însă tot ce au putut să afle până acum este că nu se află în arest. Rudele s-au îngrijorat întrucât nu treceau perioade foarte lungi de timp în care să nu îşi sune apropiaţii.

Semnalmente: înălţime aproximativ 180 de cm, greutatea de circa 80 de kg, constituție atletică, ochii căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaște.

Pentru numitul Purice Bebi a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel