Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, salvat de polițiști după ce a încercat să își pună capăt zilelor. Bărbatul suferea din dragoste
WhatsApp
Un român a fost salvat de către carabinieri după ce acesta a încercat să se sinucidă într-un mod straniu. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român în vârstă de 35 de ani, a fost salvat de la o tentativă de sinucidere în orașul Castellabate, după ce a fost afectat de o dezamăgire în dragoste. Bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor legându-și mâinile în jurul unui copac de-a lungul potecii "La Grotta", unde ar fi avut o priveliște spre stânci.

Potrivit informațiilor obținute, tânărul și-a legat mâinile în jurul unui copac de-a lungul potecii „La Grotta”, cu vedere la stânci, încercând să-și pună capăt vieții. Norocul a fost de partea lui, deoarece poliția a fost alertată la timp și a intervenit prompt, alături de carabinieri, poliția locală și garda de coastă.

Autoritățile au intervenit prompt, inclusiv poliția locală, carabinierii și garda de coastă, pentru a împiedica tragedia. Comandantul stației de carabinieri Santa Maria di Castellabate, Marco Cesa, împreună cu colegii săi, au reușit să medieze situația și să-l împiedice pe bărbat să-și pună planul în aplicare, după mai mult de jumătate de oră de dialog.

În ciuda situației dramatice, bărbatul nu a suferit răni grave, fiind asistat de personalul sanitar al asociației Valcalore, care a intervenit imediat după alerta dată de poliție, scrie Il Meridiano News.

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel