Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, deranjat de bebelușul vecinilor: "Intru în casă și îl arunc de la balcon". Decizie în instanță
WhatsApp
Un român din Italia a fost achitat în instanță, după ce vecinii săi l-au acuzat că i-a amenințat că le aruncă bebelușul de la balcon, deranjat de zgomotele care se aud din apartamentul lor.  

Zgomotele puternice care veneau din apartamentul de deasupra l-ar fi făcut pe un român din Italia să-și piardă răbdarea, amenințând un cuplu tânăr cu un bebeluș. "Oprește-l pe ticălos să plângă, că altfel vin în casă și îl arunc de la balcon".  

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, conflictul dintre român și vecinii săi s-a petrecut în perioada 2016 - 2018, la Sassoferrato. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost ulterior denunțat și a ajuns să fie judecat într-un proces desfășurat la tribunalul Ancona.  

Pe 18 ianuarie s-a desfășurat primul termen de judecată, iar românul a fost achitat de judecătorul Carlo Cimini, pe motiv că "fapta nu există". Acuzatul a fost apărat în acest caz de avocatul Ruggero Benvenuto.

Părinții bebelușului susțin că au trăit un adevărat coșmar

 

Cuplul care a depus plângerea de hărțuire și amenințare este format dintr-un bărbat de 32 de ani din Jesi și o femeie de 27 de ani.

Cei doi s-au constituit ca parte civilă și au povestit în instanță ce s-a întâmplat. Timp de doi ani, cei doi susțin că au trăit un adevărat coșmar. Vecinul, care locuia la parter, i-ar fi chinuit pentru că îl deranjau zgomotele constante, chiar și noaptea, care veneau din apartament.

Mașina de spălat și plânsul bebelușului l-ar fi determinat și pe român să vină în casa celor doi, cerând să intre înăuntru, la miezul nopții, să verifice dacă aparatul era pornit. Acuzațiile au fost contracarate de avocatul Benvenuto care a comentat după achitare: "Adevărul despre care nu am avut niciodată îndoieli a fost restabilit".

Potrivit acuzatului, cuplul îl denunțase pentru că el a fost primul care i-a denunțat pentru tulburarea liniștii publice. În sala de judecată, românul a reprodus sunetele zgomotelor venite din apartamentul vecinilor.

Românul a avut câștig de cauză în acest proces, judecătorul stabilind că a fost denunțat pe nedrept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel