Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Germania, prins cum ”urmărea” buzunarele suporterilor la EURO 2024
WhatsApp
Hoț român, prins după ce a furat portofelul unui suporter ceh în timpul meciului EURO 2024 dintre Portugalia și Republica Cehă, în Leipzig.
 (Foto: Guvernul României)

În timpul Campionatului European de Fotbal desfășurat în Germania, un polițist portughez a reușit să prindă un hoț român în orașul Leipzig. Incidentul a avut loc în timpul unui meci între Portugalia și Republica Cehă, care a atras aproximativ 50.000 de fani ai fotbalului în oraș.

Ofițerul portughez, care se afla în Leipzig ca parte a unei echipe internaționale de forțe de ordine, a recunoscut hoțul de buzunare român pe care îl observase anterior în gara principală. Însoțit de colegii săi de la Joint Station Center Task Force (GEG BaZe), polițistul a urmărit suspectul și l-a surprins în momentul în care acesta încerca să fure din rucsacul unui fan ceh la oprirea centrală.

După ce hoțul român, în vârstă de 48 de ani, a aruncat ceva într-un coș de gunoi, polițiștii au verificat și au descoperit portofelul gol al cetățeanului ceh. Cartea de identitate a victimei se afla încă în portofel. Suspectul a fost arestat și dus la biroul de poliție din gara principală, unde asupra lui au fost găsite 2.100 de coroane cehe (aproximativ 85 de euro) și 100 de euro în numerar, scrie Bild. 

Românul a mărturisit imediat furtul, iar împotriva sa a fost deschisă o anchetă penală pentru furt. Incidentul s-a petrecut în contextul meciului dintre Portugalia și Republica Cehă, care s-a încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea Portugaliei.

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel