Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, declarat decedat după un accident în Austria, găsit în viață: „Remus este încă viu“. Familia, șocată când a aflat cine murise de fapt
WhatsApp
Un român de 55 de ani, Remus H., a fost declarat mort în urma unui accident rutier petrecut pe autostrada A1. O mașină a lovit cu putere din spate autoturismul său, iar șoferul a murit pe loc. Numai că abia după câteva zile s-a descoperit că cel declarat decedat era în viață.

"Remus este încă în viață, totuși", a afirmat  sora fraților gemeni a lămurit o confuzie, după accidentul rutier mortal de duminică dimineața de pe Westautobahn, în apropiere de Asten, în Austria Superioară. În acest caz, românul de 55 de ani a fost identificat greșit ca fiind bărbatul mort. Acum greșeala a fost lămurită de către sora sa.

Duminică dimineață, puțin după ora 5, micul Renault roșu a fost lovit din spate de break-ul Audi al unui austriac, în timp ce se îndrepta spre Viena, puțin înainte de ieșirea din Asten-St. Florian. Bărbatul de 41 de ani din Aschbach-Markt a văzut probabil prea târziu mașina în ceața densă. În timp ce persoana care a provocat accidentul a scăpat relativ ușor, șoferul mașinii mici nu a avut nicio șansă.

 

Român, declarat decedat după un accident în Austria, găsit în viață

 

Șoferul din Austria Inferioară a fost transportat la Spitalul Universitar din Linz cu răni.

Poliția a presupus că proprietarul mașinii înmatriculate era și șoferul și a informat rudele românului, care locuiește la 450 de kilometri distanță, la Kupferzell, în Germania, la nord-est de Stuttgart. Dar acum a venit vestea că a fost vorba de o confuzie de identitate.

Sora românului declarat decedat la fața locului a clarificat că fratele ei, Remus H., care fusese declarat mort, este încă în viață. Victima trebuie să fie fratele său geamăn, Romulus H., care împrumutase mașina pentru a o conduce. Adică, împrumutase mașina care aparținea fratelui său geamăn.

Cu toate acestea, șoferul rănit mortal va fi supus unei autopsii. Poate că există o explicație medicală pentru care românul mergea cu mult mai încet decât celălalt șofer, astfel încât s-a putut produce accidentul. Austriacul a intrat în coliziune cu mașina românului din fața sa. Ambele vehicule s-au oprit pe banda din mijloc, fiind grav avariate.

 

Cursă nebună cu poliția pe urme

 

Un alt român a provocat panică pe o autostradă din Austria, după ce a pornit într-o cursă nebună cu poliția după el. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, atunci când mai mulți agenți din cadrul Departamentului Transporturilor de Stat din Viena au observat o mașină, care circula cu viteză și care schimba rapid benzile de rulaj pe A23, îndreptându-se spre sud.

Vezi mai multe: Austria. Român, mort într-un accident cumplit. Mașina în care era este de nerecunoscut 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel