Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 33 de ani, rănit grav într-un accident de muncă în Austria. Un copac a căzut pe el
WhatsApp
Un muncitor român din Austria a fost grav rănit, după ce a căzut un copac pe el. Bărbatul a fost luat cu elicopterul la spital.  

Un român în vârstă de 33 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost grav rănit într-un accident forestier într-o pădure din municipiul Volkermarkt, joi. Un copac a căzut peste român și l-a rănit.

Potrivit publicației orf.at, tânărul, împreună cu un finlandez în vârstă de 47 de ani, efectua lucrări de tăiere în pădurea din Carintia. Când a fost doborât un copac, acesta a căzut peste bărbatul de 33 de ani și l-a prins dedesubt. În urma accidentului, românul a suferit răni grave.

Bărbatul fost preluat de serviciul de salvare montană și apoi transportat la spitalul din Klagenfurt cu elicopterul de salvare.

Vezi și:

Austria. O îngrijitoare româncă și-a comandat haine de mii de euro și a păcălit-o pe bătrâna care o îngrijea că trebuie sa i le plătească

 

O îngrijitoare româncă de 36 de ani a profitat de incapacitatea bătrânei de 82 de ani pe care o îngrijea și pe care o punea să plătească pentru comenzile pe internet plasate de ceasta. Tânăra își comanda haine în valoare de mii de euro.

Fără scrupule, o îngrijitoare româncă de 36 de ani a comandat în numele bătrânei de 82 de ani. Bătrâna, din cartierul St. Veit din Meinbezirk, a fost păcălită de îngrijitoarea româncă. Femeia a comandat în mai multe rânduri obiecte pe internet în numele ei.

Polițiștii de la postul de poliție St. Veit/Glan au reușit să demonstreze că îngrijitoarea româncă de 36 de ani a comis mai multe acte de fraudă. Femeia era angajată ca asistentă pentru o femeie în vârstă de 82 de ani în districtul St. Veit/Glan.

Românca s-a folosit de numele femeii de 82 de ani pentru a comanda pe internet, în principal articole de îmbrăcăminte în valoare de câteva mii de euro. 118 obiecte au fost confiscate în timpul unei percheziții domiciliare. Ea va fi reclamată la poliție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel