Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 25 de ani, moarte cumplită în Italia: lovit de o mașină în timp ce mergea pe marginea străzii
WhatsApp
Un român în vârstă de doar 25 de ani și-a pierdut viața în Italia, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea străzii. 

Un tragic accident a avut loc în dimineața de sâmbătă, 10 decembrie, de-a lungul șoselei care leagă localitățile San Nicolò și Noce (provincia Piacenza). Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului.

Potrivit publicației locale Il Piacenza, accidentul a avut loc în jurul orei 06:00. Tânărul mergea pe jos, pe marginea șoselei, când a fost lovit de un autoturism. Impactul a fost unul deosebit de puternic, românul a fost aruncat mai întâi pe parbrizul mașinii, spărgându-l și apoi a fost izbit la pământ.

Medicii au încercat să-l salveze

 

Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l salveze, însă toate manevrele de resuscitare au fost în zadar. Leziunile suferite au fost prea grave, iar medicul a fost nevoit să îl declare decedat.

La fața locului au sosit ambulanța de la 118, voluntarii Crucii Roșii San Nicolò și Poliția Rutieră, care au închis tronsonul de drum în zona accidentului pentru a permite Poliției Științifice (RIS) să efectueze cercetările care se impun.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morgă. Între timp, la fața locului au ajuns și polițiștii locali din Val Trebbia de Jos și Val Lauretta.

Șoferul mașinii a suferit răni ușoare, el a declarat că nu l-a observat la timp pe băiatul român, iar când l-a văzut nu a mai avut timp să-l evite.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

------------------------------------------------------------

Vezi și:

Italia. Un român, amendat de polițiști, s-a răzbunat pe mașina pentru patrulare

 

Un român a fost reținut, după ce a aruncat o piatră în mașina de poliție, parcată lângă sediul poliției din Piazza del Popolo, făcând țăndări luneta.

Camerele de supraveghere video au surprins fapta românului, care, în scurt timp, a fost reținut. Românul, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, fiind acuzat de distrugerea mașinii de poliție.

Bărbatul care are antecedente penale, fusese muncitor într-o fabrică de sticlă. În timpul validării arestului, românul a cerut, prin avocatul său, avocatul Andrea Floriani, să fie judecat cu procedură prescurtată. Au fost și momente tensionate în instanță, în care românul țipa și amenința că se sinucide.

După ce spiritele s-au calmat, românul a povestit că, în urmă cu câteva zile, a fost oprit de poliție în timp ce se bătea cu un bărbat, originar din Sierra Leone, scrie ilrestodelcarlino.it. 

Românul îl acuza pe bărbatul cu care se lupta de trafic de droguri. Agenții de poliție i-au sancționat pe cei doi bărbați, apoi i-a lăsat să plece.

Dar, noaptea trecută, românul,  de 25 de ani, a decis să meargă la secția de poliție și să se răzbune. Ajuns la sediul de poliție din Piazza del Popolo, românul a luat o piatră și a arunca-o în geamul mașinii pentru patrulare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel