Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 22 de ani arestat la Viena. Tânărul, bănuit că a dat mai multe spargeri în care a furat 200.000 euro
WhatsApp
Un român a fost arestat la Viena, după ce a dat mai multe spargeri cauzând un prejudiciu de 200.000 de euro. 

Un român în vârstă de 22 de ani a fost arestat la Viena, fiind acuzat că a comis mai multe spargeri, cauzând un prejudiciu de 200.000 de euro. El a dat trei spargeri în Austria Inferioară și Viena.

Potrivit publicației vol.at, tânărul a fost arestat, marți, la Vienna-Favoriten și dus la închisoarea Josefstadt. El nu a mărturisit faptele.

Autoritățile austriece spun că furturile au fost comise în decembrie 2021 în Wolkersdorf (districtul Mistelbach), la începutul lunii ianuarie 2022 în Enzersdorf an der Fischa (cartierul Bruck an der Leitha) și în octombrie anul precedent în Viena-Liesing. Cercetările au fost efectuate de Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Austria Inferioară.

În urmă cu câteva zile, un alt român a fost condamnat la închisoare, în Austria, după ce i-a amenințat pe polițiștii dintr-o secție din Salzburg că are o "bombă nucleară" în buzunar.

Vezi și 

Un român a intrat în sediul poliției din Salzburg: "Bună ziua! Am o bombă nucleară în buzunar"

 

Un român în vârstă de 40 de ani a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de amenințare. El a intrat în sediul poliției din Salzburg și a anunțat că are în buzunar o... bombă nucleară. Bărbatul s-a apărat în instanță și a spus că e vorba despre o neînțelegere, relatează publicația austriacă Krone.at.

Românul spune că se referea la o băutură

 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună, atunci când bărbatul de 40 de ani a intrat cu o geantă în mână și a fost controlat la intrare în sediul poliției. Potrivit rechizitoriului, se spune că el ar fi strigat, în limba engleză, că avea o bombă nucleară în buzunar. Acest lucru a fost confirmat și de polițiștii audiați marți.

Bărbatul s-a apărat în instanță, și spus că vorba despre o neînțelegere. El spune că se referea la o băutură – o „bombă Scharnter”. Oamenii legii l-ar fi ințeles greșit. Cu toate acestea, declarațiile polițiștilor contrazic acest lucru.

Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel