Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, condamnat la 10 ani de închisoare pentru proxenetism și exploatare, depistat în Italia
WhatsApp
La câteva zile după ce un alt cetățean român a fost depistat și arestat la Latina, din cauza unei condamnări grele, polițiștii l-au identificat pe G.S., un alt fugar român, condamnat la 10 ani de închisoare pentru proxenetism și exploatare a prostituției, infracțiuni comise în România.

Probabil românul de 47 de ani arestat azi dimineață de Poliția de Stat se gândise (greșit) că Latina ar putea oferi o excelentă ascunzătoare pentru a scăpa de justiția din România.

La câteva zile după ce un alt cetățean român a fost depistat și arestat la Latina, din cauza unei condamnări grele, polițiștii de la Gruparea Mobilă, coordonați de Serviciul de Cooperare Polițienească Internațională, au aflat că în Latina s-ar putea afla G.S. Românul fusese condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, proxenetism și exploatare a prostituției, toate comise în România.

De aceea, au fost întreprinse investigații prompte și minuțioase în vederea identificării subiectului în cauză, până când eforturile au fost răsplătite: după mai multe servicii de supraveghere și filaj, odată siguri de identitatea acestuia, astăzi dimineață, oamenii de la Brigada Mobilă l-au blocat.

La sfârșitul formalităților judiciare, românul a fost dus la Casa Circondarială din Velletri (RM) pentru a-și ispăși pedeapsa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel