Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Român cercetat pentru tentativă de omor a fostei sale iubite. Bărbatul rămâne tăcut în fața judecătorului
WhatsApp
Român arestat în Italia după ce o femeie de origine ucraineană, a sunat disperată la numărul de urgență 112, anunțând că este rănită și sângerează. 
Hoț român arestat la Terni: a furat produse în valoare de aproximativ 500 de euro / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Incidentul a avut loc între localitățile Casnigo și Leffe, unde o femeie, în vârstă de 24 de ani, de origine ucraineană, a anunțat cu ultimele puteri că este agresată de fostul ei partener de viață.

Carabinierii au intervenit rapid și au găsit-o pe tânăra femeie, grav rănită, în timp ce presupusul agresor, un bărbat român în vârstă de 36 de ani, se afla în apropiere, conform presei străine.

Bărbatul, identificat drept M.S., a fost arestat și dus în fața judecătorului de cameră preliminară pentru validarea arestului său. Însă, în fața acestuia, Casnigo a ales să rămână tăcut. A preferat să nu ofere nicio explicație cu privire la incidentul care a dus la rănirea gravă a fostei sale iubite. Asistat de avocata sa, Cristiana Tagliarini, bărbatul nu a dorit să răspundă întrebărilor judecătorului, păstrând un tăcut mister în ceea ce privește întâmplările din acea zi tragică.

 

Femeie a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit

 

În timp ce bărbatul își păstrează tăcerea, femeia rănită cu un cuțit a fost transportată de urgență la Spitalul Papa Giovanni XXIII, unde a fost internată în stare gravă. Incidentul a avut loc la câteva luni după ce cei doi se despărțiseră, deși împărțeau același locuință în Gorle. Motivele care au condus la acest act violent rămân încă neclare, iar tăcerea suspectului complică și mai mult situația.

Investigația continuă, iar autoritățile depun eforturi pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui incident și pentru a-i face dreptate victimei. Cu toate acestea, tăcerea suspectului adaugă un strat suplimentar de complexitate în desfășurarea acestui caz șocant, lăsând multe întrebări fără răspuns.

Pe măsură ce ancheta avansează, comunitatea locală și autoritățile rămân în așteptare, sperând să afle adevărul și să aducă justiție în acest caz delicat și tragic.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel