Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, căutat de poliție în Anglia. Cine l-a văzut pe Cătălin este rugat să sune la 999
WhatsApp
Un român este căutat de poliția din Marea Britanie. Acesta este bănuit că are legătură cu un incident violent petrecut în cartierul Newham din Londra. 
Cătălin Bostan este căutat de poliția din Anglia (Foto: Essex live)

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani este căutat de autoritățile britanice după ce o femeie a fost înjunghiată în cartierul Newham din Londra. Incidentul a avut loc în data de 31 ianuarie într-o locuință de pe Oakfield Road, East Ham, iar poliția a fost alertată în jurul orei 9:00 dimineața.

Victima a fost transportată la un spital din estul Londrei pentru îngrijiri medicale, iar rana suferită în urma înjunghierii a fost evaluată ca fiind non-letală.

Bărbatul căutat de poliție este Cătălin Bostan, iar autoritățile britanice sugerează că ar putea avea legături cu femeia rănită, deși natura exactă a relației lor nu a fost încă clarificată. Poliția îl caută pentru a fi interogat, existând suspiciuni că ar putea fi în zonele Barking sau East Ham.

O fotografie a bărbatului a fost făcută publică de oamenii legii, iar oricine îl recunoaște sau a avut informații despre el este rugat să contacteze imediat autoritățile la numărul de urgență 999, scrie publicația Essex Live

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel