Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Regina de la Madrid“ - românca Alina Stoica - prima șefă a unui clan mafiot, încătușată în Spania
WhatsApp
Alina Stoica, alias Regina de la Madrid, a fost încarcerată în Spania. Prima șefă de clan mafiot a fost condamnată pentru proxenetism, amenințare și șantaj, zeci de românce fiind obligate să se prostitueze pentru ea.

Alina Stoica, prima femeie lider a lumii interlope din România a fost încătușată și condamnată de autoritățile spaniole. Ea mai era supranumită și ”Regina de la Madrid”, văduva temutului Dorel Hanea, un lider interlop originar din Sibiu a semănat teroare pe teritoriul Spaniei.

Hanea a fost mâna dreaptă a celebrului Clămparu, iar în urmă cu 4 ani a fost găsit mort într-o cameră dintr-un hotel din Mexic. După ce Hanea ar fi curtat-o, cu insistenţă, o lungă perioadă, Alina ar fi cedat, iar cei doi au devenit un fel Bonnie şi Clyde moderni. După moartea lui, clanul s-a destrămat, însă ea a reușit să pună bazele unuia nou.

Alina Stoica este tânăra din Galați care a devenit, după o ascensiune spectaculoasă, prima femeie lider interlop din istoria României. Şi nu orice fel de lider, ci unul care s-a impus cu arma în mână pe străzile pline de pericole din cartierele rău famate ale Madridului. De altfel, ea are mai multe procese pe rol în Spania, pentru sechestrare și amenințare cu armă albă.

„Regina de la Madrid” a ajuns de curând în fața judecătorilor, care i-au pronunțat o pedeapsă grea. Alina va sta 8 ani de zile după gratii, pentru proxenetism, amenințare și șantaj. Femeia a fost implicată într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de românce, obligate să se prostitueze, relatează Cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel