Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest la Chişinău. Moldovenii vor alegeri parlamentare anticipate. Maia Sandu: „Să-i arătăm acestui individ că putem fi uniți”- Video
WhatsApp
Astăzi, 6 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, are loc un protest, organizat de preşedintele ales, Maia Sandu, după ce în Parlament, pe fundalul protestelor, îmbrâncelilor și strigătelor au fost votate proiectul legii bugetului, politica fiscală și trecerea SIS-ului în subordinea Parlamentului.
proteste_chisinau_alegeri_anticipate

Inițiativele legislative au fost votate și după ce mai multe fracțiuni le-au criticat și au cerut să fie excluse aceste subiecte de pe ordinea de zi, pentru a fi rectificate. „Să-i arătăm acestui individ că putem fi uniți”, a declarat Maia Sandu. 

Mii de oameni cer în aceste momente în PMAN demiterea guvernului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Cu drapeluri în mâini, cetățenii scandează „Jos corupția”, „Jos uzurpatorul”; „Șor și Dodon la pușcărie”. „Respectăm regulile de siguranță și purtăm corect masca. S-au adunat oamenii din toată țara, Dodon ne-a adus țara la prăpastie”, au declarat organizatorii.

Începând cu ora 11:00 deja sute de oameni s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale la protestul „Apărăm votul și voința poporului” unde se va cere demisia Guvernul. Manifestația este organizată de Partidul Acțiune și Solidaritate în frunte cu președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, în contextul ultimelor decizii luate în legislativ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel