Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Propaganda Rusiei face „simulări”. Ruşii avertizează că pot lovi Marea Britanie, Franţa sau Germania în doar 3 minute: „Nu vor exista supraviețuitori”
WhatsApp
Propagandiştii Kremlinului avertizează că rachetele ruseşti pot ajunge în Marea Britanie, Franţa sau Germania în doar trei minute, declarând că „nu vor exista supraviețuitori”. 
Propaganda Rusiei face „simulări”. Ruşii avertizează că pot lovi Marea Britanie, Franţa sau Germania în doar 3 minute: „Nu vor exista supraviețuitori”

Gazdele programului Channel One 60 Minutes au anunțat că orașele Londra, Paris și Berlin ar putea fi lovite în 200 de secunde de la lansarea rachetelor nucleare, pe măsură ce tensiunile cresc pe fondul războiului în curs din Ucraina.

Acesta vine în momentul în care fostul șef NATO, Richard Sherriff, a avertizat că Occidentul trebuie să „se pregătească” pentru un război cu Rusia, pe fondul rapoartelor că președintele rus ar putea folosi parada de ziua victoriei a țării din 9 mai pentru a declara „denazificarea întregii lumi”.

 

„O rachetă Sarmat și insulele britanice nu vor mai exista”

 

În emisiunea de joi, președintele partidului naționalist Rodina, Aleksey Zhuravlyov, s-a gândit la ce s-ar întâmpla dacă Rusia ar lansa arme nucleare împotriva Regatului Unit, spunând: „o rachetă Sarmat și insulele britanice nu vor mai exista”.

Când a fost susținut de comentariul uneia dintre gazde, el a insistat că „spune acest lucru serios”, în timp ce o altă gazdă a adăugat că și Marea Britanie are arme nucleare și că „nimeni nu va supraviețui în acest război”.

Producătorii emisiunii au arătat apoi spectatorilor o hartă care pare să sugereze că ar putea fi lansate rachete din Kaliningrad, enclava rusă dintre Polonia, Lituania și Marea Baltică.

A sugerat că acestea ar putea ajunge la Berlin în 106 secunde, la Paris în 200 de secunde și la Londra în 202 secunde.

Acesta vine în timp ce Marea Britanie și alte națiuni occidentale continuă să sprijine Ucraina, aliații furnizând echipamente, vehicule militare și arme țării asediate.

Ca răspuns la sprijinul vestic al Ucrainei, războiicul Putin a ordonat armatei să testeze rachetele Sarmat, cunoscute și sub numele de Satan II.

Săptămâna trecută, Putin s-a lăudat că rachetele hipersonice ale țării sale ar putea „scăpa de toate apărările moderne” și ar putea fi gata să lovească Marea Britanie „până în toamnă”.

 

„Ne acuză de terorism de stat”

 

Comentariile alarmante au fost făcute la emisiunea, care este unul dintre cele mai urmărite programe TV din Rusia, în timp ce gazdele și oaspeții au discutat despre comentariile făcute de James Heappey, ministrul Forțelor Armate, în care a spus că loviturile Ucrainei pe teritoriul Rusiei ar fi „legitime” dacă au întrerupt liniile de alimentare.

Spectacolul este găzduit de soția și soțul Olga Skabeyeva și Evgeny Popov, care sunt căsătoriți unul cu celălalt, din septembrie 2016 și este unul dintre cele mai urmărite programe din Rusia.

În cadrul emisiunii, un Zhuravlyov furios a spus: „Un Sarmat [rachetă] și atât - Insulele Britanice nu mai există”.

Când Skabeyeva, care a fost supranumită „Păpușa de fier a lui Putin TV” pentru criticile ei la adresa partidelor de opoziție, a avertizat „dar suntem oameni serioși”, politicianul a răspuns „și spun asta serios”.

„Ne acuză de terorism de stat”, a spus el, făcându-l pe Popov să spună „Marea Britanie are și arme nucleare”.

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv 

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel