Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prima declarație a tatălui lui Lamine Yamal după ce a fost înjunghiat: „Trebuie să credem că justiția își va face treaba”
WhatsApp
Mounir Nasraoui, tatăl promițătorului fotbalist de la FC Barcelona, Lamine Yamal, a făcut prima sa declarație de pe patul de spital, la două zile după ce a fost înjunghiat într-o parcare din Mataró, un oraș situat în nord-estul Spaniei.
Prima declarație a tatălui lui Lamine Yamal după ce a fost înjunghiat: „Trebuie să credem că justiția își va face treaba”

Incidentul șocant a avut loc în timp ce Mounir își plimba câinele, moment în care a fost abordat de câțiva bărbați care l-au atacat violent.

Într-un interviu acordat pentru postul de televiziune El Chiringuito, Mounir Nasraoui a vorbit despre experiența traumatizantă prin care a trecut. „Slavă Domnului, sunt acum într-o cameră de odihnă și mă simt puțin mai bine. Vă mulțumesc tuturor foarte mult”, a declarat el, arătându-se recunoscător pentru faptul că a supraviețuit atacului.

Tatăl fotbalistului a recunoscut că a fost extrem de speriat în acele momente cumplite, afirmând că s-a văzut „între viață și moarte”. Deși viața sa nu mai este în pericol, Mounir a subliniat că recuperarea sa va dura, iar trauma psihologică resimțită este considerabilă.

„Nu știu când voi ieși din spital, dar sper că va fi cât mai curând posibil. Sunt recunoscător că pot să vorbesc din nou”, a adăugat el.

 

Patru persoane au fost arestate în legătură cu atacul asupra lui Mounir Nasraoui

 

Mounir Nasraoui a mai spus că încearcă să rămână calm, atât pentru binele său, cât și pentru cel al familiei sale, subliniind importanța menținerii unui echilibru psihologic în aceste momente dificile.

„Trebuie să fiu mai calm pentru binele tuturor. Pentru mine și pentru familia mea, trebuie să fiu mai liniștit. Nu am de ales. Trebuie să credem că justiția își va face treaba, că o va face cu siguranță. Acesta este cel mai important lucru.”, a spus el, referindu-se la faptul că încrederea în justiție este esențială pentru a depăși această încercare.

Incidentul a avut un impact semnificativ asupra familiei, dar și asupra comunității din Mataró. Potrivit cotidianului La Vanguardia, patru persoane au fost arestate în legătură cu atacul asupra lui Mounir Nasraoui. Conform relatărilor, conflictul a escaladat rapid după o altercație inițială, atacatorii revenind pentru a-l agresa pe Mounir.

În prezent, Mounir Nasraoui este tratat la spitalul din Badalona, unde fiul său, Lamine Yamal, l-a vizitat joi după-amiază. Deși situația rămâne tensionată, familia Nasraoui se concentrează pe recuperarea tatălui și speră că justiția va aduce lumină în acest caz tulburător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel