Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Povestea impresionantă a Annei, care a renunțat la slujba de asistentă medicală: "Acum câștig 2000 de euro pe lună călătorind prin lume"
WhatsApp
La 23 de ani, o italiancă a renunțat la meseria de asistentă medicală în Italia pentru a călători prin lume. Astfel, tânăra a ajuns să câștige 2000 de euro pe lună din postările pe care le face și a vizitat 23 de țări, transformând pasiunea pentru călătorii într-un stil de viață captivant.
Povestea impresionantă a Annei, care a renunțat la slujba de asistentă medicală - Acum câștig 2000 de euro pe lună călătorind prin lume

În vârstă de doar 23 de ani, Anna Poletti a devenit o prezență strălucitoare în lumea creatorilor de conținut de călătorie, călătorind prin 23 de țări și capturând imagini care îi încântă pe cei peste 150.000 de urmăritori ai săi pe rețelele de socializare.

Însă drumul către această viață plină de aventuri nu a fost întotdeauna atât de clar.

 

De la asistentă medicală la exploratoare globală

 

Anna Poletti a început ca asistentă medicală, o carieră pe care o considera temporară și de tranziție. Lucrând în spitale și cămine de bătrâni, a simțit nevoia unei schimbări care să-i ofere perspective profesionale diferite.

În timpul perioadei de pandemie, Anna a explorat o altă pasiune: fotografia. În 2019, a început să împărtășească primele sale fotografii de călătorie pe Instagram, iar comunitatea ei a crescut rapid.

 

Călătorind prin lume: O nouă perspectivă asupra vieții

 

Anna a ales să devină un creator de conținut de călătorie și nu a privit înapoi. Islanda, Taiwan, Norvegia și Indonezia sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le-a explorat în ultimii ani. Fiecare țară a adus cu sine experiențe diferite, de la peisaje uimitoare la întâlniri cu oameni minunați și lecții de viață.

Norvegia a rămas în sufletul ei datorită roadtripului cu rulota, care a dus-o pe insulele Lofoten. Peisajele uluitoare și natura sălbatică au captivat-o într-un mod pe care doar această țară i l-a putut oferi.

 

De la munca socială la munca independenței: schimbarea majoră

 

Anna a lăsat în urmă slujba de asistent socio-medical și a îmbrățișat o viață de creatoare de conținut de călătorie. Actualmente, câștigă între 1400 și 2000 de euro pe lună, colaborând cu branduri și companii pentru a crea conținut captivant.

Ea subliniază că munca în social media este mai solicitantă decât pare, atât fizic, cât și mental. Necesită energie și angajament pentru a face față cerințelor de călătorie, filmare, editare și publicare.

 

Viața personală și echilibrul între munca și plăcere

 

Tânăra împarte adesea călătoriile cu Francesco, partenerul ei de viață și coleg în aventurile lor. Cu toate acestea, ea subliniază că această carieră solicitantă necesită un angajament fizic diferit față de vechiul ei loc de muncă.

În ciuda provocărilor, Anna și-a găsit un echilibru între pasiunea pentru călătorii și responsabilitățile profesionale.

 

Dificultăți și recompense în social media

 

Anna își împărtășește viața cu cei peste 150.000 de urmăritori, oferindu-le o privire în culisele aventurilor ei. Cu toate acestea, recunoaște că social media aduce și provocări, cum ar fi nesimțirea și critica nemiloasă. Cu toate acestea, pentru ea, partea frumoasă constă în posibilitatea de a cunoaște oameni cu pasiuni similare și de a împărtăși experiențe de viață.

Anna Poletti continuă să inspire cu fiecare postare, iar viitorul ei în social media pare promițător. În ciuda provocărilor, această exploratoare globală și-a găsit drumul în lumea digitală, aducându-și contribuția unică la comunitatea de călători virtuali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel