Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția din Londra este în alertă, în urma unui val de înjunghieri cu care se confruntă capitala Angliei
WhatsApp
Poliția din Londra este în stare de alertă după ce orașul se confruntă cu fenomen îngrijorător: un val de înjunghieri a lovit capitala Angliei. 

Cel mai recent incident de acest fel s-a petrecut duminică, 19 ianuarie, în jurul orei 19.30, atunci când trei bărbați au fost găsiți morți pe o stradă din burgul Redbridge. Toți cei trei prezentau urme de înjughiere.

Agenți ai Poliției Metropolitane și ai Serviciului de Ambulanță din Londra au ajuns la fața locului, unde au găsit trei bărbați, cu vârste între 20 și 30 de ani, care sufereau de răni prin înjunghiere. Din păcate, rănile suferite au fost fatale, toți trei fiind pronunțați morți la fața locului.

Oamenii legii se află în proces de stabilire a identităților victimelor și a contactării rudelor, proces care va mai dura câteva zile. Până în prezent, nici o persoană nu a fost arestată.

Acesta nu este un incident izolat. În ultimele luni, Londra se confruntă cu un va de atacuri de acest fel. În urma incidentului de duminică, o echipă formată din 60 de agenți a fost autorizată să patruleze în zonele "fierbinți" în încercarea de stopa acest fenomen.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel