Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pedro Sanchez anunță că Spania va renunța la restricții în iulie: "Se vor deschide granițele pentru turiști"
Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a anunțat că cel mai probabil țara va renunța la cea mai mare parte a restricțiilor în luna iulie. Ieșirea premierului Spaniei vine după protestele care au avut loc astăzi, organizate de partidul Vox.  

"Spaniolii se vor putea bucura de vacanțe în această vară. Îi încurajez pe cetățeni să-și programeze vacanțele. Totodată, lansez un apel către hotelieri să se pregătească de reluarea activității. (...) Din lunia iulie granițele vor fi redeschise și pentru turiștii străini care vor să călătorească în Spania. Desigur, vom păstra anumite măsuri de siguranță," a anunțat Pedro Sanchez astăzi.

Totodată, el a făcut un apel către oamenii care par tot mai puțin răbdători față de măsurile dure luate în Spania pentru limitarea răspândirii coronavirusului. 

Reamintim că numărul deceselor cauzate de COVID-19 în Spania a scăzut joi sub 50, pentru prima dată de când s-au impus măsurile de carantină la mijlocul lunii martie, dar cifra exclude decesele înregistrate în Catalonia, potrivit Reuters.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
25 mai 2020, 20:09
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 mai 2020, 18:22
DCMedical.ro
26 mai 2020, 18:51
DCBusiness.ro
26 mai 2020, 16:03
DefenseRomania.ro
26 mai 2020, 15:24