Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a fost împușcată în propria casă. Poliția nu a găsit vinovatul
WhatsApp
La Paternò, în provincia Catania, un muncitor agricol român de sex feminin, în vârstă de 40 de ani a fost ucis cu mai multe focuri de armă.

Cadavrul a fost găsit într-o casă rurală în care locuia, potrivit anchetatorilor. Carabinierii investighează, de asemenea, sfera personală a femeii de naționalitate română, care lucra la o fermă între Belpasso și Paternò, în districtul Ritornella.

Alarma a fost dată joi, la scurt timp după ora 17.00, de către un membru al familiei care nu mai știa nimic de ea de câteva ore. La fața locului au ajuns oamenii de la serviciul de urgență 118, care au găsit victima fără viață în interiorul gospodăriei.

Femeia, care era despărțită de soțul ei, locuia în căsuță pentru a participa la recolta de iarnă. Carabinierii companiei Paternò și unitatea de investigații din Catania, condusă de maiorul Simone Musella, reconstituie ultimele ore de viață ale victimei.

Sunt analizate operațiunile efectuate cu telefonul și contactele făcute, conform presei italiene.

Vezi și

 

Italia. O tânără româncă însărcinată a fost lăsată fără viață de iubitul italian. Instanța l-a scăpat pe călău de închisoarea pe viață

 

Antonino Borgia, antreprenorul italian care în noiembrie 2019 a ucis-o pe Ana Maria Lacramioara Di Piazza, o româncă de doar 30 de ani însărcinată în patru luni, a scăpat de condamnarea la închisoare pe viață, obținând în apel reducerea pedepsei la 19 ani după gratii. Judecătorii italieni au considerat toți factorii agravanți, adică premeditarea, motivele abjecte și cruzimea, ca fiind inexistenți.

„Un gest tribal pentru a-și salva imaginea de om respectabil”, așa au definit judecătorii din prima instanță Anei Maria Lăcrămioara Di Piazza, însărcinată în 4 luni, pentru care l-au condamnat la închisoare pe viață pe Antonino Borgia, un antreprenor din Partinico, provincia Palermo, căsătorit și tată a doi copii, care a avut o relație extraconjugală cu victima. Vineri, însă, Curtea de Apel a decis să reducă pedeapsa la 19 ani și 4 luni închisoare, considerând ca inexistenți factorii agravanți. 

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel