Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pasager electrocutat și târât de poliție afară din avion: „M-am simțit ca un animal” - VIDEO
WhatsApp
Poliția australiană l-a electrocutat și târât afară din avion pe un bărbat, după o simplă discuție cu însoțitorul de bord.
Pasager electrocutat și târât de poliție afară din avion: „M-am simțit ca un animal” - VIDEO

Bolic Bet Malou călătorea împreună cu soția sa și fiul său de un an într-un avion al companiei australiene Jetstar, de la Perth spre Melbourne, când a avut loc incidentul, pe 18 martie, relatează Știrile PRO TV. În timpul procedurii de îmbarcare, familiei i s-a spus că va călători cu un avion mai mic decât cel stabilit inițial.

Bărbatul susține că, după ce s-a așezat alături de soția și fiul său în timpul îmbarcării, un însoțitor de bord i-a spus că se află pe locul greșit. După ce, inițial, a fost de acord că este în regulă ca Malou să rămână pe acel scaun, însoțitorul de bord a revenit ulterior și i-a cerut să se mute.

Pasagerii spun că l-au văzut pe bărbat când încerca să le explice situația membrilor echipajului, dar discuția a „escaladat” rapid. Ulterior, ofițeri ai Poliției Federale Australiene au urcat la bordul avionului și au folosit un pistol cu electroșoc asupra bărbatului, apoi l-au dat afară din avion.

 

 

„Am fost electrocutat și dat afară din avion”

 

Într-o înregistrare video obținută de 9 News, se aude cum ofițerii îi spun bărbatului 'Nu mai opuneți rezistență', apoi folosesc împotriva acestuia un pistol cu electroșoc și îl imobilizează chiar în fața soției și a fiului său.

„Nu v-ați conformat instrucțiunilor aeronavei. Vreau să veniți cu mine chiar acum”, se aude spunând unul dintre ofițerii AFP.

Ulterior, bărbatul a declarat pentru emisiunea Today de la 9 News că însoțitorul de bord nu i-ar fi spus care sunt politicile avionului și că, în cazul în care i-ar fi spus de acestea, el s-ar fi conformat.

„Am fost electrocutat și dat afară din avion”, a declarat el pentru Sydney Morning Herald. „M-am simțit ca un animal”, adăugând și faptul că întâmplarea a avut loc chiar în fața copilului său de un an.

Bărbatul este acum acuzat de agresarea unui ofițer de poliție și comportament violent într-un loc public, și riscă șapte ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel