Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică mare într-un hotel de renume: O femeie s-a trezit cu un șoarece pe față - VIDEO
WhatsApp
Un incident neobișnuit a stârnit îngrijorări cu privire la condițiile igienice ale unui hotel Premier Inn, care face parte din cel mai mare brand hotelier din Marea Britanie, după ce o clientă a fost trezită în timpul nopții de un șoarece care i-a trecut peste față.
Panică mare într-un hotel de renume: O femeie s-a trezit cu un șoarece pe față - VIDEO / Foto: TikTok

Francesca Fattore, o femeie de 44 de ani din Italia, a fost cazată la filiala Premier Inn din Eastbourne Polegate, East Sussex, pentru o întâlnire de afaceri. Însă ceea ce trebuia să fie o noapte liniștită s-a transformat rapid într-un coșmar, când a simțit mici piciorușe pe față în timpul somnului.

 

O noapte de coșmar la Premier Inn

 

Francesca a relatat că, inițial, a crezut că este pisica ei, însă și-a dat seama repede că nu era acasă. „A fost îngrozitor, dormeam adânc și deodată am simțit piciorușe mici. La început am crezut că este pisoiul meu, dar când mi-am revenit mi-am dat seama că nu eram acasă, așa că am aprins lumina și am văzut șoarecele”, a povestit ea.

După ce șoarecele a sărit din pat și a început să alerge prin cameră, Francesca a reușit să filmeze rozătoarea. Imaginile arată cum șoarecele se plimbă pe rucsacul și pantofii ei, trecând apoi pe calorifer și perdele. Întreaga experiență a fost extrem de stresantă, mai ales că Francesca era în oraș pentru o întâlnire importantă de lucru.

 

Plângeri fără răspuns timp de șapte zile

 

Imediat după incident, Francesca a făcut două plângeri oficiale către hotel. În ciuda gravității situației, personalul nu a răspuns decât după o săptămână, și asta numai după ce filmulețul incidentului a fost distribuit pe rețelele de socializare, mai precis pe TikTok.

„Cred că modul în care Premier Inn a tratat această problemă este îngrozitor. Când am vorbit cu managerul de la hotel, m-a întrebat dacă aș fi putut să-l aduc cu mine în geantă! Nici măcar nu mi-a oferit un mic dejun gratuit după ce i-am spus că am două ore și jumătate de condus până acasă”, a declarat Francesca Fattore, vizibil indignată de reacția hotelului.

 

Rambursarea, doar după ce videoclipul a devenit viral

 

Abia după ce videoclipul a fost distribuit pe TikTok și a strâns un număr considerabil de vizualizări, Premier Inn a decis să acționeze. Francesca a primit un răspuns de la hotel după șapte zile, iar personalul a oferit rambursarea costului cazării de 73 de lire sterline.

„Așa ceva ar trebui rezolvat de urgență, nu ar trebui să fie nevoie de un videoclip pe rețelele sociale pentru a-i face să acționeze”, a adăugat Francesca, subliniind faptul că întârzierea răspunsului și lipsa de interes inițială din partea personalului hotelului au agravat și mai mult situația.

 

Premier Inn, critici în contextul profitului crescut

 

Incidentul din Eastbourne Polegate a ridicat întrebări cu privire la standardele igienice ale Premier Inn, lanțul hotelier cel mai mare din Marea Britanie, cu peste 800 de locații. Acest episod are loc la doar câteva zile după ce șefii Premier Inn au anunțat profituri semnificative, de peste 300 de milioane de lire sterline, și au promis acționarilor un profit total de 2 miliarde de lire sterline.

Criticii se întreabă cum un lanț hotelier atât de profitabil nu poate gestiona probleme atât de serioase într-un mod eficient și prompt.

Într-un comunicat oficial, un purtător de cuvânt al Premier Inn și-a exprimat regretul față de experiența trăită de Francesca: „Ne pare foarte rău că Francesca nu a avut parte de somnul minunat pe care îl merita. De îndată ce echipa noastră a văzut videoclipul ei pe social media, a contactat-o în mod proactiv pentru a-și cere scuze și a rambursa camera.”

Acesta a subliniat că echipa hotelului a încercat să rezolve problema cât mai rapid, însă clipul viral a grăbit reacția lor. În ciuda scuzelor, incidentul a stârnit o dezbatere mai largă despre standardele igienice și calitatea serviciilor oferite de lanțurile hoteliere de renume.

 

@exukfemaleprisoner #fyp #hotels @Premier Inn UK ♬ original sound - Francesca Fattore Ex prisoner

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel