Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică și haos în Bazzano: Bătaie însângerată într-un bar, după ce o româncă a fost pipăită de un marocan
WhatsApp
Bătaie generalizată într-un bar din Bazzano, după ce o româncă, ce se afla acolo însoțită de iubitul ei conațional, dar și de alți prieteni. Un marocan a început să îi facă avansuri, ba chiar a și pipăit-o, lucru de la care a pornit un scandal monstru care a alertat un întreg cartier.

De la clubul din via Matteotti din Bazzano, zona Bologna, scandalul s-a mutat pe stradă, provocând panică printre trecători. Evenimentele au avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00.Potrivit informațiilor difuzate până acum de anchetatori, scandalul a început în barul „Sofia” și administrat de un cuplu de chinezi.

Un marocan, în vârstă de 30 de ani, a început să îi facă avansuri și să îi adreseze cuvinte vulgare unei românce, însoțită de altfel de un al cetățean român. Deși i s-ar fi atras atenția să lase tânăra în pace, magrebianul a continuat cu gesturile sale, ajungând chiar să o atingă indecent pe fată. Atunci, cei care o însoțeau, au început scandalul, iar situația s-a deteriorat rapid, iar din țipete, insulte și amenințări, s-a ajuns curând la o bătaie generalizată.

„La început au fost cuvinte rele, apoi au trecut la îmbrânceli. La un moment dat, unul dintre cei care era acolo, și-a aruncat pantalonii, a rămas pe jumătate dezbrăcat, ca o provocare. Nu știu dacă au băut sau ce știu ... din fericire, barmanul a reușit să-i facă să plece afară", a povestit un martor pentru Il Resto del Carlino.

Când carabinierii au ajuns la locul scandalului, au găsit doar doi bărbați răniți, bătuți și plini de sânge. Ceilalți dispăruseră deja. Ulterior au fost identificați și ceilalți implicați.  Nu am înțeles destul de bine cum a început totul. Cu toate acestea, cred că se cunoșteau dinainte și că au mai fost certuri între ei“, a explicat un barman, martor la incident, potrivit ilgiornale.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel