Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Organizatorul orgiei de la Bruxelles rupe tăcerea. Politicieni din 9 țări, participanți frecvenți la petrecerile sale: „Unii au crezut că polițiștii sunt 'din scenariu'“
WhatsApp
Organizatorul petrecerii sexuale sparte de poliția din Bruxelles vinerea trecută spune că politicieni din nouă țări participă frecvent la orgiile sale gay. Când polițiștii au descins la petrecere, unii dintre participanți au crezut că asta face parte din scenariu și au încercat chiar să rupă pantalonii de pe ei.

Afirmația a fost făcută de David Manzheley, organaizatorul orgiei gay, într-un amplu interviu acordat site-ului polonez Onet. Amintim că petrecerea fără inhibiții organizată de acesta în apartamentul său din Bruxelles a dus la demisia europarlamentarului maghiar anti-LGBT, Jozsef Szajer.

Manzheley spune că l-a cunoscut pe Jozsef Szajer la petrecerea de vinerea trecută și că acesta l-ar fi invitat la propria petrecere sexuală pe care urma să o organizeze în 12 decembrie dar pe care a anulat-o după izbucnirea scandalului.

„Avem politicieni din Ucraina, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveția și Spania”, a afirmat Manzheley pentru Onet, adăugând că „ei au familii și au cerut de la început să fie ținută secretă participarea lor la o orgie gay”.

„Au crezut că polițiștii sunt 'din scenariu'“

 

„Multe persoane publice din diverse țări apar la evenimentele mele, inclusiv politicieni polonezi”, a declarat Manzheley pentru Onet, adăugând că „ei au familii și au cerut de la început să fie ținută secretă participarea lor la o orgie gay”. Deși susține că numeroși politicieni îi frecventează petrecerile, Manzheley spune că nu este „în mod deosebit interesat de politică”, adăugând că „nu despre asta sunt aceste evenimente”.  Subiectele politice „strică atmosfera orgiei”, afirmă Manzheley.

Acesta a mai relatat că mulți dintre invitații săi au crezut că polițiștii sunt „de recuzită” pentru petrecere și „participanții au încercat să le desfacă pantalonii”, lucru la care ofițerii au răspuns cu violență.

Manzheley, care a afirmat că urmează cursurile Universității Catolice din Leuven unde realizează un doctorat, spune că drogurile nu sunt permise la petrecerile sale dar că invitații aduc adesea alcool. Acesta afirmă de asemenea că toți invitații trebuie să participe activ și că niciunuia nu i se dă voie să fie doar spectator. Telefoanele și fotografiile nu sunt permise.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel