Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Un român a intrat intenționat cu mașina într-un grup de fete în fața unui bar
WhatsApp
Polițiștii din Olanda caută un român, după ce tânărul intrat cu mașina într-un grup de fete în fața unui bar din Olanda. 

Incident șocant în Olanda, duminică dimineață. Un român a intrat cu mașina într-un grup de fete care se aflau în fața unui bar. Poliția îl caută acum pe român, după ce acesta a fugit de la locul accidentului.

Potrivit publicației omroepbrabant.nl, mai multe persoane au fost rănite după ce un tânăr s-a enervat și a lovit intenționat un grup de fete care stăteau în fața barului Jolly Jester din localitatea Rijsbergen.

"Un retardat! Nu e pur și simplu o întâmplare!", a spus Nicole van Rijen, proprietara localului.

Femeia a povestit ce s-a întâmplat: "A fost o petrecere foarte frumoasă, cu aproximativ cincizeci de invitați. Fetele s-au gândit să facă o petrecere în pijamale. Românul s-a supărat și a fugit brusc. Nu știu ce s-a întâmplat, probabil că s-a certat cu cineva".

Aproximativ cincisprezece fete erau pe trotuar în momentul în care românul s-a urcat în mașină și a intrat în plin în grup. Mai multe fete au fost rănite, una dintre ele fiind transportată la spital.

"Un idiot!", mai spune Nicole van Rijen.

Proprietara a predat poliției imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii îl caută acum pe românul care a fugit după coliziune. Mașina ar fi un break de culoare neagră.

roman accident olanda

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel