Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Român plin de sânge și cu capul spart sare să bată medici și polițiști: „Lăsați-mă! La dracu'!“
WhatsApp
Un român în vârstă de 45 de ani a sfârșit arestat la Breda, în Olanda, duminică seară, după ce a început să înjure și să lovească asistenții de pe ambulanță și polițiștii care fuseseră solicitați să intervină pentru a-i acorda primul ajutor. Bărbatul era grav rănit, într-o stație de autobuz.

Bărbatul a fost găsit într-o stație de autobuz de lângă un supermarket, plin de sânge și cu o rană mare la cap. Mai mulți trecători l-au văzut pe român și au sunat la numărul de urgență la fața locului ajungând de îndată un echipaj de Poliție și altul de ambulanță. 

Numai că românul a refuzat orice ajutor și a devenit agresiv verbal. El a strigat „Lăsați-mă! La dracu'!“ de câteva ori împotriva îngrijitorilor. S-a ridicat apoi și a încercat să dea cu pumnul direct în fața unuia dintre polițiști. Polițistul a reușit să evite lovitura, potrivit publicației bredavandaag.nl.

Bărbatul care a refuzat îngrijirile mediale de la fața locului a fost apoi reținut și dus în arestul poliției, unde a devenit și mai agresiv. El a fost arestat pentru perturbarea ordinii publice și ultraj. Ulterior, românul a fost apoi transportat cu o ambulanță la spital pentru tratament adecvat al plăgii. Acesta riscă acum o amendă usturătoare pentru perturbarea ordinii publice și ultraj, relatează presa din Olanda.


*Imaginea are rol ilustrativ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel