Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Armă de foc găsită într-o clădire închiriată de muncitori români, după un raid al mascaților: Româncă de 25 de ani, reținută
WhatsApp
O femeie în vârstă de 25 de ani a fost arestată vineri seară în timpul unui raid efectuat de o echipă de arest pe Insulindestraat din Tilburg. O armă de foc a fost găsită în camera ei. Se spune că raidul a fost efectuat „cu forță brută”. Luni, tânăra a fost eliberată.
Olanda. Armă de foc găsită într-o clădire închiriat de muncitori români, după un raid al mascaților: Româncă de 25 de ani, reținută

Două echipe de intervenție, o mașină blindată și câini de pază. Cu o remarcabilă desfășurare de forțe, cu acordul procurorului general, poliția s-a adunat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00, la o clădire din apropierea Bosscheweg. Motivul a fost o informație primită de poliție cu privire la posibila prezență de "arme de foc și alte obiecte" într-o locuință dintr-un imobil închiriat de muncitori români.

Potrivit poliției, raidul a avut loc din cauza „informațiilor primite recent” despre prezența armelor de foc în proprietate. În momentul arestării, un elicopter de poliție cu reflector plana deasupra clădirii. Se spune că mai multe persoane ar fi fost prezente în timpul raidului și, prin urmare, au fost și ele audiate.

Un purtător de cuvânt nu a putut spune, luni, cum a primit poliția această informație. Dar este clar că a fost vorba de mai mult decât un apel telefonic , a declarat purtătorul de cuvânt, citat de BD.nl.

În timpul raidului în clădirea în care sunt închiriate camere lucrătorilor migranți est-europeni, a fost găsită o armă de foc. O captură accidentală, potrivit purtătorului de cuvânt. Ceea ce căutam de fapt nu a fost găsit la locul faptei." Românca, care era prezentă în camera în care a fost găsită arma de foc, a fost eliberată luni. Purtătorul de cuvânt se așteaptă ca acest caz să fie închis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel