Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oficial: Israel renunță, de duminică, la purtarea măștilor în aer liber
WhatsApp
Având în vedere morbiditatea scăzută a COVID, măștile în aer liber pot fi eliminate. Decizia a fost luată după ce Ministerul Sănătății din Israel a acceptat opinia oficialilor ministerului. Măștile sunt încă necesare în interior, spune ministrul de resort.
Foto ILUSTRATIV

Ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein, a semnat ordinul de ridicare a restricțiilor COVID care necesită purtarea unei măști în aer liber, a anunțat joi, departamentul de comunicare. 

Restricția va fi ridicată duminică, se arată în declarație, adăugând că decizia a fost luată după acceptarea opiniei profesioniștilor din minister că, având în vedere morbiditatea scăzută a COVID, se poate renunța la purtarea măștilor de protecție în aer liber.

Declarația subliniază că israelienilor li se va cere în continuare să poarte o mască în interior, potrivit portalului Haaretz.com.

Până în prezent, conform datelor Ministerului Sănătății, 5.338.273 de israelieni au primit vaccinul COVID, 53% dintre aceștia fiind complet inoculați cu ambele doze.

În prezent, există 2.984 de cazuri cu COVID în Israel. Dintre aceștia, 209 sunt în stare gravă, iar 126 respiră cu ajutorul ventilatoarelor. De la debutul pandemiei, 6.314 persoane au murit de COVID în Israel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel