Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă şi-a bătut copilul în timpul unui live pe TikTok: Îţi dau peste gură până îţi iese sânge
WhatsApp
O mamă din Satu Mare și-a bătut copilul în vârstă de 6 ani, în timp ce transmitea un live pe rețelele de socializare. În filmare se vede cum femeia îi dă palme micuțuljui, care începe să plângă. Cu toate acestea, femeia continuă să- şi bată copilul fără milă și îl ameninţă că îl va lovi peste gură până o să îi iasă sânge. Pe contul al mamei sunt mai multe filmări în care urlă la cel mic.
O româncă şi-a bătut copilul în timpul unui live pe TikTok  Îţi dau peste gură până îţi iese sânge.JPG

"Este îngrozitor cum această femeie îşi bate copilul. Vă rog din suflet să facem ceva pentru acești copilași. Ce se vede în acest videoclip este strigător la cer, să îți torturezi copii în acest hal, să îi umilești, să îi baţi. Cum este posibil aşa ceva? Nu am cuvinte. O mamă să îşi bată copilul pe live . Aş vrea să vadă cineva de la Protecția Copilului cum se comportă cu copilașii! Am dat din întâmplare pe TikTok de ea. Din păcate a avut mai multe clipuri de genul. Aş vrea să se faca ceva în legătură cu această femeie care îşi agresează unul dintre copii. Aceasta fiind live pe TikTOk",  transmite Observator.

Potrivit IPJ Satu Mare, femeia are 29 de ani şi este din localitatea Pomi. Acum este cercetată de către autorităţi. "La data de 30 iunie a.c., ca urmare a apariției în mediul online al unor imagini video în care o femeie agreseaza un minor, polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, stabilind că aceasta are 29 de ani, este din localitatea Pomi și este mama băiatului, de 6 ani, care apare în filmare. Cercetările continuă în lucrarea penală înregistrată, sub aspectul săvârșirii de către femeie a infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului", informează IPJ. Şi DGASPC a deschis un dosar în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel