Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă i-a FURAT mașina și bijuteriile bătrânei de care avea grijă în Austria. SHARE masiv pentru a o găsi
WhatsApp
O româncă a jefuit o bătrână pe care o îngrijea în Austria, iar acum este căutată de Poliţie. 

O românca, angajată de o firmă de specialitate din Austria pentru a avea grijă de persoane în vârstă, a lucrat aproape o lună în casa bătrânei, şi urma să fie plătită cu aproximativ 1.700 de euro, ceea ce înseamnă aproape 60 de euro pe zi. 

Femeia a minţit-o pe bătrâna că mama ei este bolnavă şi trebuie să ajungă de urgenţă în România, astfel că i-a cerut maşina. Mai mult, românca i-a cerut bătrânei toate bijuteriile din aur pe care le avea în casă pentru a le curăţa.

În momentul în care a realizat că a fost păcălită, bătrâna a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Firma de intermediere, administrată tot de o româncă, a depus o plângere la Poliţie, iar autorităţile din Austria au dat-o în urmărire pe angajata care a fugit cu maşina şi bijuteriile.

O angajată a firmei a postat într-un grup dedicat:

"Suntem din nou în faţa autorităţilor din Austria. Spre ruşinea mea, eu am recrutat-o pe doamna Mariana Giulvezan din Jimbolia pentru un caz în Austria, la o bunicuţă simpatică, care îşi dorea un suflet cald lângă ea.

Doamna Mariana Giulvezan, profitând de bunătatea bătrânei, a minţit cu neruşinare că mama ei este bolnavă şi ea nu are maşină să o transporte la spital (...) Dar s-a gândit că este prea puţin o maşină şi i-a cerut bunicuţei să îi dea şi toate bijuteriile din aur, să le cureţe în România. Ce suflet poţi să ai doamna Mariana Giulvezan să profiţi cu neruşinare de un bătrân care ţi-a arătat bunătatea lui?", a scris Victoria Feher Rominu pe Facebook.

Iată postarea distribuită de mii de oameni:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel