Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă, "hoață profesionistă" în Italia, prinsă de polițiști fix înainte să se întoarcă în România
WhatsApp
O româncă de 30 de ani, acuzată de mai multe furturi, a fost arestată pe aeroportul Malpensa, din Milano - Italia, când încerca să se întoarcă în România.
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

O româncă căutată în jumătate din Italia, "hoață profesionistă" cu numeroase furturi la activ în întreaga țară, a fost prinsă de polițiști când se pregătea să părăsească Italia. Astfel, femeia de 30 de ani a fost arestată ieri de carabinierii de la Malpensa.

Potrivit acestora, ea are de executat o pedeapsă de doi ani și opt luni și a primit ordin de încarcerare din partea autorității judiciare din Viterbo.

Românca a fost prinsă în timp ce se afla la aeroport pentru a se îmbarca și a se întoarce în țara sa, România, părăsind Italia și evitând astfel să ajungă la închisoare.

Aproape reușise să ajungă când s-a întâmplat ceva neașteptat: femeia de 30 de ani avea cu ea și fiica ei de un an, fapt care a încetinit-o, întrucât acesteia i s-a făcut rău. Astfel, femeia a fost nevoită să ceară ajutor personalului din aeroport. Între timp, carabinierii au sosit și au efectuat verificările necesare, identificând-o pe femeia de 30 de ani prin intermediul bazei de date.

Verificările au arătat că exista un ordin de reținere pe numele ei, iar femeia a fost arestată, scrie ilgiorno.it.

 

O îngrijitoare româncă a furat toate economiile bătrânului și a dispărut. Poliția a găsit-o înainte să plece în România

 

Un caz asemănător a avut loc recent, cu o româncă din Italia, acuzată de furt calificat, după ce a furat banii din casa bătrânului pe care îl îngrijea.  O îngrijitoare româncă în vârstă de 40 de ani, angajată cu normă întreagă de un bătrân din localitatea Frosinone, a vrut să fugă zilele trecute cu banii angajatorului său. 

Potrivit presei locale, furtul s-a petrecut cu ceva timp în urmă, într-o localitate de la periferia orașului Frosinone (regiunea Lazio). 

Un bătrân de peste 80 de ani este victima furtului comis de îngrijitoarea româncă. Având în vedere starea precară de sănătate, bătrânul avea nevoie de cineva care să aibă grijă de el în mod constant. Femeia de 40 de ani fusese angajată "la fix", cu normă întreagă.

Pensionarul italian a avut atât de multă încredere în ea, încât i-a spus femeii exact unde își păstrează economiile de câteva mii de euro, bani pe care îi ținea în casă pentru a face față unor situații de urgență ce puteau apărea oricând.

Profitând de încrederea bătrânului, românca i-a spus acestuia că pleacă la cumpărături. În schimb, ea a furat toți banii și intenționa să fugă în România. Pensionarul și-a dat seama ce s-a întâmplat și a alertat imediat poliția.

Femeia a fost prinsă la scurt și denunțată pentru infracțiunea de furt calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel