Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă cu BMW X6 plângea de sărăcie la ușa unei bătrâne de 82 de ani: "Ajutor, mi-au murit trei copii!". A stors 40.000 de euro de la pensionară
WhatsApp
O româncă din Italia a fost reținută de carabinieri, după ce a înșelat o pensionară în vârstă de 82 de ani. Femeia s-a plâns ca i-au murit trei copii, obținând astfel peste 40.000 de euro. 

O româncă în vârstă de 49 de ani a obținut peste 40.000 de euro de la o pensionară din Falconara, provincia Ancona, povestindu-i tot felul de întâmplări deosebit de triste din viața sa, dar total neadevărate. Femeia s-a plâns că i-au decedat trei copii, de-a lungul unei perioade de cinci ani,  iar bătrâna, pentru a-i alina suferința, a ajutat-o cu diverse sume de bani.

În urma unui controlul efectuat de carabinieri s-a constatat totuși că românca nu trăia deloc în sărăcie. Ea deținea, printre alte bunuri de mare valoare, și un automobil BMW X6.

Românca nu trăia deloc în sărăcie, ba chiar avea un BMW X6

 

Potrivit publicației Affariitaliani, cele două s-au cunoscut cu cinci ani în urmă pe treptele bisericii din Piaza Sant’Antonio din Falconara. Bătrâna în vârstă de 82 de ani s-a lăsat înduioșată de situația grea în care românca se afla. Femeia, cu inițialele A.S., primea venitul de cetățenie și bonus de îngrijire pentru un copil cu dizabilități.

De-a lungul celor cinci ani, i-a povestit pensionarei că i-au murit trei copii, unul în Olanda, într-un accident de mașină și doi gemeni, morți ambii de accident vascular la vârsta de 5 ani. Bătrâna, care a lucrat ca funcționară la poștă, nu a stat niciodată pe gânduri, i-a dat bani de tratamente și a plătit înmormântările celor trei copii, până când a rămas fără niciun ban.

La un moment dat nu a mai avut nici cu ce să își plătească facturile și personalul de la oficiul poștal unde avea contul bancar, înțelegând că se întâmplă ceva ciudat, a anunțat carabinierii.

Oamenii legii s-au prezentat la domiciliul bătrânei și i-au ascultat întreaga poveste. Mai mult, pe noptiera sa au găsit o fotografie înrămată a româncei care îmbrățișa doi gemeni. Fotografia era un fals, fiind modificată digital.

În urma unui control efectuat acasă la româncă, ofițerii au găsit mai multe bijuterii din aur, o dronă în valoare de 2.000 de euro și alte obiecte scumpe. Femeia deținea și un autoturism BMW X6.

Venitul de cetățenie i-a fost revocat și va trebui să răspundă pentru eludarea incapacității, o infracțiune prevăzută și pedepsită de art. 643 din codul penal italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel