Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă arată situația la Torino, după izbucnirea focarului de coronavirus: „Deşert, magazine fără alimente, fără apă“
WhatsApp
Cristina, o româncă plecată în Torino, Italia, arată cum este astăzi situația acolo, după izbucnirea primelor focare de coronavirus. 

11 orașe sunt în carantină în Italia, iar autoritățile locale din zone în care nu au fost înregistrate cazuri iau măsuri de prevenție. Teama i-a cuprins însă pe locuitori, care s-au grăbit să golească rafturile magazinelor.

Informațiile privind disperarea oamenilor din Italia - care au luat cu asalt toate magazinele în căutarea de hrană și provizii, la fel cum au făcut cei din China la izbucnirea focarelor de coronavirus - au creat panică și în rândul românilor. Sute de supermarketuri au fost golite în ultimele ore.

O româncă din Torino, oraș unde există focar confirmat de coronavirus, a arătat care este situația de fapt de acolo. Ea a postat mai multe imagini din metropolă, surprinse ieri, însoțite de acest text: „Las şi eu câteva pozici aici. Situaţia ieri, la Torino. Deşert, magazine şi supermarket-uri fără alimente, fără apă... Puţinii trecători, cu măşti ce le acopereau mecla...????“, a scris ea pe un grup dedicat românilor din Italia.

Imaginile...vorbesc de la sine.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel