Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mână de copii a terorizat o comunitate din Italia: Adolescent român, închis după ce a bătut și tâlhărit o tânără
WhatsApp
Minoră atacată și bătută de o bandă de copii în San Fruttuoso. Poliția a arestat un băiat de 15 ani, de naționalitate română.

Victima se afla, ieri, în Piața Solari, când a fost atacată și tâlhărită de o bandă de tineri. Polițiștii care i-au sărit în ajutor au reușit să-l prindă pe unul dintre tinerii violenți: are doar 15 ani. El face parte dintr-o bandă de copii, care terorizează cartierul de câteva săptămâni.

Victima a fost înconjurată și atacată cu pumnii în față în încercarea de a-i fura poșeta. Câțiva trecători au venit în apărarea victimei și au împiedicat jaful. Între timp, a sosit o mașină de patrulare de la secția de poliție din San Fruttuoso. Polițiștii au reușit să-l ajungă din urmă și să-l prindă pe unul dintre membrii bandei de copii.

 

O mână de copii a terorizat o comunitate din Italia

 

Minorul arestat a fost recunoscut de către victimă: este un băiat de 15 ani, de naționalitate română. Tânărul infractor a fost arestat și dus la Centrul de detenție pentru minori din via Frugoni, la dispoziția Tribunalului pentru minori.

Complicii săi sunt în continuare căutați. Aceștia ar face parte dintr-o bandă de minori, care a stârnit de ceva vreme o mare îngrijorare socială din cauza atacurilor repetate asupra unor tineri de aceeași vârstă.

Și în Spania acest fenomen al bandelor de copii este în creștere. Patru minori, între care doi de origine română, au fost arestați, fiind acuzați că au comis 14 atacuri cu maceta în Coslada, dându-se drept membri ai bandei 'Bloods'. Doi dintre deținuți au fost reținuți într-un centru pentru minori din Comunitatea de Madrid.

Polițiștii din cadrul Poliției Naționale au arestat patru minori acuzați de comiterea a 14 tâlhării cu macete în Coslada, cu care amenințau alți minori, și care se dădeau drept membri ai bandei Bloods, potrivit unor surse din cadrul Direcției Superioare de Poliție.

Doi minori români și alți doi adolescenți, acuzați că au comis 14 atacuri cu maceta

 

Ofițerii au descoperit că presupușii făptași pretindeau că fac parte dintr-o bandă de tineri, mai exact din Bloods, o bandă criminală americană, pentru a se promova în rândul acestor grupuri și pentru a le insufla victimelor o teamă mai mare. Aceștia furau bunurile pe care le aveau asupra lor, cum ar fi bani, telefoane mobile și haine.

Aceleași surse au asigurat că deținuții amenințau că vor merge să caute victimele la domiciliul acestora sau în locurile pe care le frecventau. Într-una dintre ocazii, victima a fost sugrumată cu un cablu și i-au pus un căluș în gură pentru a o împiedica să ceară ajutor, relatează El Mundo,

Concret, două dintre persoanele arestate sunt de origine română, care se aflau într-un centru pentru minori, și doi spanioli, unul în libertate și celălalt în regim semideschis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel