Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă devastată, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "o migrenă": „Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme”
O mamă este devastată de durere, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la "doar o migrenă", în Scoţia. Familia micuței este în stare de șoc. Fiica lor de 7 ani a murit la doar o zi,  după ce medicii au trimis-o acasă pentru că avea doar o migrenă.
O mamă devastată, după ce fiica sa de 7 ani a murit de la doar o migrenă. Prințesa noastră frumoasă ne-a fost luată prea devreme

Devastată, mama copilei i-a adus un tribut „frumoasei prinţese”. Theia Mckie, şapte ani, a murit miercuri în Scoția, după ce medicii au externat-o dintr-o secție. Fetiţa fusese dusă de urgenţă la spitalul Dumfries, luni. Medicii au diagnosticat-o cu migrenă și au trimis-o acasă, marți. 

Mama Tracey le-a scris prietenilor de pe Facebook că starea copilei se înrăutățea și țipa de durere de fiecare dată când se uita la o lumină. „Mica mea domnișoară este în agonie. Sunt total pierdută”.

A doua zi, copila a murit. Tracey a adus acum omagii fiicei sale iubite: „Pur și simplu nu avem cuvinte. Astăzi, prințesa noastră frumoasă, amuzantă și inteligentă ne-a fost luată prea devreme. Suntem pierduți dincolo de orice înțelegere. Theia draga mea, 7 ani cu tine nu vor fi niciodată de ajuns pentru mami și tati”, scrie  observatornews.ro.

 

G Ad:

Micuța era mereu „luminoasă, amuzantă, impertinentă și mereu zâmbitoare”

 

Mama și-a descris fiica ca fiind „luminoasă, amuzantă, impertinentă și mereu zâmbitoare” și a spus că îi plăcea „să cânte, să danseze și să deseneze” și „i-a plăcut să iubească”. „Ea a fost simbolul vieții însăși. Ea a trăit și a iubit literalmente de parcă nu ar fi existat mâine”, a mai spus mama îndurerată.

Tracey le-a mulțumit apoi tuturor celor care au contactat-o după moartea Theia. „Am dori să spunem că suntem incredibil de emoționați dragostea care ne-a fost arătată. Ni s-a oferit atât de mult sprijin și condoleanțe pentru pierderea micuței noastre prințese. Vom fi veșnic recunoscători... fiecare ne arată cât de iubită și specială a fost fata noastră. Familiile noastre pot găsi doar puțin confort în faptul că noi știam, ea știa cât de iubită și specială era și că a avut cei mai buni șapte ani pe care i-am fi putut oferi. Strălucește, copilă”, scrie newsmond.com.

O autopsie nu a fost încă efectuată, iar bunicul fetei, Raye Currie, a spus că familia nu vrea să dea vina pe medici până când nu se va şti ce a cauzat moartea copilei. NHS Dumfries și Galloway au refuzat să comenteze.

[citeste si]

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
28 noi 2021, 17:09
DCMedical.ro
28 noi 2021, 15:13
DCBusiness.ro
28 noi 2021, 17:54
DefenseRomania.ro
27 noi 2021, 20:04
DCBusiness.ro
28 noi 2021, 17:54
DefenseRomania.ro
27 noi 2021, 20:04
DCNews.ro
28 noi 2021, 17:09
DCMedical.ro
28 noi 2021, 15:13
Spectacola.ro
28 noi 2021, 18:01
Spectacola.ro
28 noi 2021, 18:01