Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O italiancă a născut la 64 de ani. Povestea uimitoare a Flaviei, cea mai bătrână mămică din Italia
WhatsApp
O italiancă în vârstă de 64 de ani a devenit recent mamă. Flavia a dat naștere prin cezariană unui băiețel sănătos. Iată povestea ei. 
Foto: Flavia și ginecologul ei / Sursă: La Nazione

Flavia Alvaro a intrat în istoria medicinei din Italia, devenind la vârsta de aproape 64 de ani cea mai în vârstă mamă din țară. Sebastian a venit pe lume pe 3 iunie 2024 la spitalul Versilia din Lido di Camaiore. Micuțul a fost născut prin cezariană la 31 de săptămâni și 4 zile. 

Bunica lui Sebastian are 93 de ani

 

Flavia a povestit pentru presa locală că a călătorit în Ucraina pentru tratamentele de fertilizare în vitro, întrucât acolo nu există limită de vârstă pentru acestea. 

„Prima încercare acum doi ani a fost marcată de o pierdere dureroasă, când am avut un avort spontan în săptămâna a paisprezecea”, își amintește Flavia. „Dar determinarea și sprijinul medical m-au ajutat să nu renunț. Am continuat să cred că acest vis va deveni realitate.”

Medicul ginecolog al femeii, Andrea Marsili a confirmat această luptă și rezistență, adăugând că sarcina a fost una trăită cu seninătate, dar și cu îndoieli și îngrijorări. Cu toate acestea, Flavia și-a dorit foarte mult acest copil și a luptat pentru a-l aduce pe lume în ciuda tuturor obstacolelor.

Înainte de finalizarea celor 32 de săptămâni de sarcină, tensiunea a crescut și a fost necesară intervenția medicală pentru a-l aduce pe lume pe micuțul Sebastian. Cu toate că a venit pe lume prematur, bebelușul se dezvoltă bine și cântărește aproximativ 2 kilograme.

În timp ce Sebastian se află în secția de prematuri, Flavia își așteaptă cu nerăbdare momentul când îl va putea duce acasă, alături de bunica sa de 93 de ani. 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel