Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O insulă mică din Marea Britanie caută un cuplu care să locuiască acolo pentru un „job de vis”
WhatsApp
O insulă mică din Marea Britanie caută un cuplu care să locuiască acolo pentru un „job de vis”: "Căutăm un partener care să se implice cu adevărat în viața noastră de pe insulă” .
O insulă mică din Marea Britanie caută un cuplu care să locuiască acolo pentru un „job de vis” / Foto: Captură video youtube

Costul vieții în Marea Britanie este în prezent astronomic, iar acest lucru este cel puțin o apreciere blândă a situației financiare a celor mai mulți oameni.

Dar dacă v-ați săturat să plătiți până peste cap pentru a vă menține un acoperiș deasupra capului, ar putea exista o soluție sub forma acestui "job de vis" pe o insulă mică.

Departe de Wakey Wines și de magazinele care raționează legumele, insula scoțiană Rona poate fi găsită în Hebridele interioare, la nord de Raasay, care este aproape de insula mai mare Skye. Insula are și avantajul de a fi fost un refugiu al piraților în secolul al XVI-lea, așa că oricine va primi postul va primi și alte puncte de atracție.

Insula, care este accesibilă doar cu barca, are o suprafață de doar 9 km pătrați și conține doar patru căsuțe și niciun magazin.

Ce locuri de muncă sunt disponibile într-un loc atât de îndepărtat și izolat?

 

Ei bine, destul de multe, de fapt. Pentru început, insula are nevoie de o persoană care să aibă grijă de cele două proprietăți de închiriat și să ajute la creșterea celor 180 de căprioare, așa că va trebui să fie un geniu al casei și să se priceapă la animale.

O a doua persoană este necesară pentru a fi un fel de "om bun la toate", "inclusiv la întreținerea și gestionarea proprietăților, menaj, logistică, precum și pentru a ajuta la gestionarea cerbilor, la urmărirea și la prelucrarea vânatului".

Deși este evident că este logic ca persoanele care ocupă aceste locuri de muncă să fie un cuplu, acestea ar trebui, de asemenea, să fie interesate de forme de energie regenerabilă, cum ar fi panourile solare, generatoarele și invertoarele, din cauza faptului că locația nu este conectată la rețeaua electrică.

 

Cuplul câștigător va fi răsplătit cu o locuință de vis



Deși poate părea o descriere a unui loc de muncă destul de grea, cuplul câștigător va fi răsplătit cu o locuință "într-o locație frumoasă, cu o priveliște excepțională asupra mării".

Cuplul va trebui să se bucure de activitățile în aer liber, precum și să fie 'de încredere, rezistent, competent, entuziast, fericit în zone îndepărtate pentru perioade lungi de timp, cu simțul umorului, sociabil cu oaspeții, vizitatorii și colegii'.

Managerul insulei, Bill Cowie, a declarat pentru The Daily Record: "Căutăm un lucrător imobiliar entuziast și un partener care să se implice cu adevărat în viața noastră pe insulă și în munca în aer liber. Cineva la fel ca insula însăși - autosuficient, rezistent și poate puțin cam dur. Insula este casa și traiul nostru și știm că candidatul potrivit se va îndrăgosti de ea la fel ca și noi."

Dacă acesta pare a fi jobul tău ideal, poți aplica prin intermediul site-ului HiJOBS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel