Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie s-a trezit cu o casă de sute de mii de euro construită pe terenul ei: „Tocmai am vândut casa”
WhatsApp
O femeie din Hawaiian Paradise Park a a rămas uimită atunci când a descoperit că pe terenul pe care l-a cumpărat cu șase ani în urmă s-a construit o casă în valoare de 460.579 de euro, în locul în care ea plănuise să facă un centru de meditație pentru femei.
Un primar din România încurajează românii din Diaspora să se întoarcă în țară: A pregătit terenuri unde se pot muta

Annaleine "Anne" Reynolds a achiziționat terenul de un acru în 2018, la o licitație de impozite din comitat, pentru aproximativ 20.713 de euro (17.800 de lire sterline). Planul său era să folosească această proprietate în scopuri personale și de afaceri, construind un centru de vindecare meditativă pentru femei. Cu toate acestea, când a primit un telefon de la un agent imobiliar, realitatea s-a dovedit a fi una cu totul diferită.

Agentul imobiliar a contactat-o pe Reynolds pentru a o informa că terenul său fusese nivelat cu buldozerul și că în locul său a fost construită o casă nouă, evaluată la jumătate de milion de dolari. Reynolds a fost uluită de această veste și și-a exprimat confuzia și frustrarea sa.

 

„Tocmai am vândut casa”

 

Ea a explicat pentru Hawaii News Now: "Mi-a spus: Tocmai am vândut casa, iar aceasta se întâmplă să fie pe proprietatea ta. Așa că trebuie să rezolvăm această problemă. Iar eu am întrebat: Ce? Îți bați joc de mine?".

Se pare că ea plătise impozitul pe proprietate de pe teren și, cu toate acestea, dezvoltatorul ar fi dat-o în judecată pe Anne împreună cu firma de construcții. În plus, a declarat că a dat în judecată arhitectul, familia proprietarului anterior și județul care a aprobat autorizațiile.

Rapoartele sugerează că dezvoltatorul local Keaau Development Partnership ar fi angajat PJ's Construction pentru a construi o duzină de case pe proprietățile pe care dezvoltatorul le-a cumpărat în subdiviziune. Și din greșeală, au construit una dintre case pe terenul lui Anne.

Aceasta a angajat un avocat din Honolulu pentru a o ajuta să lupte împotriva procesului.

"Există o mulțime de persoane care au pățit același lucru", a explicat el. "Ar crea un precedent periculos, dacă ai putea să te duci pe terenul altcuiva, să construiești orice vrei și apoi să dai în judecată acea persoană pentru valoarea acestuia."

Cu toate acestea, Reynolds rămâne hotărâtă să își apere drepturile și să obțină compensația cuvenită pentru pierderea terenului său și pentru stresul și dificultățile cauzate de această situație neașteptată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel