Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie cu două utere a născut gemeni
WhatsApp
O naștere inedită a avut loc la Tel Aviv, acolo unde o femeie cu două utere a născut gemeni. 
Foto: pexels.com

O femeie din Israel cu două utere a adus pe lume gemeni, fiecare dintre copii dezvoltându-se separat, în câte un uter, conform unui anunţ făcut joi de spitalul Ichilov din Telv Aviv, transmite DPA, scrie Agerpres. 

Astfel, gemenii, un băiat şi o fetiţă, s-au "întâlnit" pentru prima oară abia după naştere.

Mama gemenilor s-a născut cu două utere, condiţie cunoscută drept "uterus didelphys" (didelfie). În cazul său, unul dintre utere este şi divizat pe jumătate, conform comunicatului dat publicităţii de spital. În astfel de circumstanţe este foarte rar ca o mamă să nască gemeni. Conform medicilor, acest tip special de sarcină are o probabilitate de aproximativ 1 la 1 milion.

Femeia a fost monitorizată



Femeia în vârstă de 31 de ani a fost monitorizată cu atenţie în perioada de sarcină şi a născut prin cezariană la 35 de săptămâni. Ea a aflat că s-a născut cu didelfie abia când avea 20 de ani.

Înainte să rămână însărcinată, femeia a povestit că se temea ca nu cumva fetusul să crească în uterul drept, care este mai mic în cazul ei. Însă lucrurile au decurs cu totul altfel decât şi-a imaginat ea. "La primul control al sarcinii, medicul aproape că a leşinat. A avut nevoie de 10 minute să-mi spună că am câte un embrion în fiecare uter".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel