Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie a născut într-o gară din Belgia. Bebelușul a venit pe lume în doar 15 minute
WhatsApp
O femeie a născut în sala de bilete a gării din Mechelen, ajutată de o studentă.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O femeie a născut în sala de bilete a stației de tren Mechelen. Din fericire pentru ea, o studentă, moașă în pregătire, se afla în încăpere și a ajutat-o. Mama și fiica sunt ambele sănătoase.

Angajații SNCB, Nancy și Luk, erau amândoi de serviciu la ghișeul de bilete din stația de tren Mechelen marți dimineața. Când au deschis sala cu ghișeele de bilete la 07:00, femeia a fost adusă.

"Am văzut brusc oameni de la Securail venind cu o femeie care plângea", a spus Luk pentru VRT. "Inițial am crezut că s-a întâmplat ceva rău, dar s-a dovedit că trebuia să nască."

Au întrebat angajații SCNB dacă au ceva pe care femeia să se poată întinde. "Am adus-o în spatele ghișeului 2, unde a născut. Bebelușul, o fetiță, s-a născut înainte ca serviciile de urgență să ajungă."

Studenta a primit un rând de aplauze 

 

Întâmplător, o studentă care se pregătea să devină moașă era în zonă. "I-a oferit un suport fantastic mamei în timpul nașterii", a spus Nancy. "Bebelușul s-a născut în doar 15 minute și totul a decurs bine. Micuța a început imediat să plângă. Cu siguranță este o modalitate foarte specială de a începe ziua."

Angajații au închis ușa întregii zone astfel încât oamenii să nu poată intra în sala de bilete. Când au ajuns serviciile de urgență, au acordat primul ajutor și au dus mama și bebelușul la spital.

"Nu știm cine era mama, dar cu siguranță locuia în vecinătate", a spus Luk. "Am trei copii, așa că am experimentat nașteri, dar nu la locul de muncă."

Angajații au subliniat că moașa în pregătire era foarte calmă și avea totul sub control. "Când mama și copilul au fost luați, studenta a primit aplauze puternice din partea tuturor prezenților."

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel