Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O familie de opt persoane a fugit fără să plătească nota de plată de 329 de lire sterline. Patronul restaurantului este devastat
WhatsApp
O familie de opt persoane a părăsit un restaurant italian din Port Talbot, fără să achite nota de plată, în valoare de 329 de lire sterline, Imaginile surprinse în local au devenit virale pe internet.
O familie de opt persoane a fugit fără să plătească nota de plată de 329 de lire sterline. Patronul restaurantului este devastat / Sursa: pixabay.com

Într-o perioadă deja dificilă pentru industria ospitalității din Marea Britanie, gestul familiei a adâncit suferința proprietarilor de restaurante, care se confruntă cu provocări financiare din cauza pandemiei. Managerii restaurantului Bella Ciao au descris incidentul drept un moment "devastator", iar imaginile distribuite pe rețelele de socializare au generat o serie de reacții din partea comunității online.

Potrivit The Mirror, familia a savurat o masă copioasă, inclusiv fripturi scumpe și 15 sticle de băuturi carbogazoase, fără să plătească ulterior nota de plată. Managerul restaurantului, Tyrone Reese, a descris modul în care familia a comandat cele mai costisitoare preparate din meniu, dar a refuzat să achite contravaloarea acestora.

 

Familia a părăsit localul cu pretextul că va reveni cu un alt card

 

Reese a relatat că familia a încercat să efectueze plata de două ori folosind un card de cont de economii, însă tranzacția a fost refuzată. Ulterior, aceștia au părăsit localul sub pretextul că vor reveni cu un alt card pentru achitarea facturii, dar nu s-au mai întors. Incapabili să-i contacteze pe clienți din cauza unui număr de telefon fals furnizat la rezervare, proprietarii au fost nevoiți să raporteze incidentul autorităților.

Poliția din Țara Galilor de Sud a confirmat că investighează acuzațiile de "sustragere fără plată" și că se străduiește să identifice persoanele implicate.

Dincolo de impactul financiar al incidentului, acesta a avut consecințe emoționale și sociale pentru proprietarii restaurantului, care au fost copți de un val de solidaritate din partea comunității locale și online. Reacțiile pozitive și sprijinul primit din partea altor restaurante din apropiere au adus o rază de lumină în întunericul creat de gestul neetic al familiei.

Cu toate acestea, incidentul servește și ca un semnal de alarmă pentru industria ospitalității, evidențiind vulnerabilitatea afacerilor mici în fața comportamentului nesincer al clienților. Deși episodul a fost unul dureros, acesta a consolidat determinarea proprietarilor restaurantului Bella Ciao și a întărit comunitatea locală în eforturile lor de a face față provocărilor economice și sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel